Numarul de clickuri este direct influentat de felul site-ului....vizitatori , etc. Atata timp cat Google iti afiseaza reclama, mingea e la tine.
Numarul de clickuri este direct influentat de felul site-ului....vizitatori , etc. Atata timp cat Google iti afiseaza reclama, mingea e la tine.
Am un Blog
Reclama este afisata in functie de continutul site-ului, vizitatori. Eu cel putin nu am vazut anunturi sociale, care sa presupunem ar fi ocupat spatiul in lipsa unei reclame platite si de aici ar fi fost mai putine clickuri.
Ce am simtit clickuri platite cu sume mai mici, dar asta nu tine de google ci de cumparator. In ultimul timp au aparut cateva campanii declansate de vouchere, campanii care nu au sustinere financiara.........eu cred ca asta e una dintre cauze..........e doar o parere.
Am un Blog
Si eu care credeam ca e ceva in neregula cu reclamele mele pentru ca scaderile fata de medie sant semnificative pe ultimele zile.
CTR in scadere cu 20 % si CPMe undeva in jos tot cu 20%
Sa speram ca ai dreptate Fium
Ultima modificare făcută de RoManiac; 27th February 2010 la 11:57.
se pare ca tentinta de scadere semnificativa se mentine in continuare.
Pe international se intampla acelasi lucru?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
mda ... si tot scade si tot scade ...
PS: primesc minus la reputatie pe topicul asta cu mesaju "Irelevant" ca ce chestie si de la cine ? Dreaq .. unu se plictiseste rau de tot
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Mai patesc si altiilucrurile astea, astazi de exemplu sunt probleme cu adsense-ul - webmasterworld.com/google_adsense/4089260.htm
Pana azi totul a fost ok, castigurile erau intr-o mica crestere dar azi, dupa cum am mai zis, sunt probleme mai mari.
cam mari probleme astea .
Ar trebui rezolvate ceva mai rapid pentru ca veniturile au scazut in cazul meu cu o valoare intre 35% in ultimele 7 zile iar CTR-ul de asemenea cu aproximativ 20-25%
Si nu ma refer la scaderile astea raportandu-ma la o perioada de varf. Le-am facut raportandu-ma la media pe ultimele 3 luni in conditiile in care traficul a fost constant.
Il ultimele 7-8 zile nici pe departe sa ma mai apropii macar o zi de media ultimelor 3 luni
Edit : Este doar o parere personala . Cred ca au probleme destul de mari in contabilizarea clickurilor. Nu le inregistreaza pe toate sau mai bine zis nu inregistraza toate afisarile. Probabil si de aici apar scaderile acestea. Ma bazez spunand asta pe urmatorul fapt. In pagina unde am si Adsens-ul integrat mai exista un baner alaturat ce este trackuit si el . Numarul de afisari al banerului era relativ egal cu numarul de afisari al reclamei Adsense.
Numai ca in ultimele zile contrar a ceea ce se intampla de 3 luni afisarile banerului difera de reclama Adsense. Si nu ca inainte cu 300-700 de afisari . Acum au aparut diferente de peste 3500-4000 de afisari.
Ultima modificare făcută de RoManiac; 2nd March 2010 la 00:09.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)