De multa vreme tot aud in stanga si in dreapta de faptul ca G interzice afisarea unor etichete inselatoare gen Linkuri sposorizate langa reclama Adsense.
Citez si din TOS-ul Adsense
"Să plaseze etichete înşelătoare deasupra unităţilor de anunţ Google. De exemplu, anunţurile pot fi etichetate ,,Linkuri sponsorizate" sau ,,Publicitate", dar nu ,,Site-uri preferate" sau ,,Principalele oferte de astăzi"."
Si vin acum cu un exemplu din multele altele gasite ce incalca flagrant aceasta regula.
Este vorba de KELKOO
Poate ma insel si nu inteleg bine regulamentul , dar pe pagina lor vad clar scris Sponsored Links chiar deasupra reclamelor , cu link catre pagina de de Support Adsense Eu am postat varianta link-ului in romana.
Unde mai pui ca alte situri gen Nextag dot com pe langa "Sponsored Links" au si codurile modificate cum se vede in exemplul acesta
Este clar ca aceste situri ce au un trafic impresionant si genereaza sute de milioane de afisari au un statut special.
Stiam ceva de genul ca de la nu stiu cate milioane de afisari Google iti permite sa nu se mai afiseze sigla "Anunturi Google" in baner sau reclama text dar nu incalcand TOS-ul.
Exista cumva in regulament vreun amendament ce face referire la ceva legat de cazul celor 2 situri date ca exemplu? sau G este doar subiectiv si lasa reclamele sa functioneze doar datorita profitului de pe urma lor.

Răspunde cu citat