Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Evitarea aparitiei codului adsense pe alte site-uri

Afișare hibrid

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    572
    Putere Rep
    34

Implicit Evitarea aparitiei codului adsense pe alte site-uri

Nu stiu daca s-a mai discutat lucrul asta, dar exista vreo posibilitate de a-i opri pe altii sa-ti puna codul adsense pe un alt site?
    Practic daca cineva iti vrea raul, ia codul adsense si-l pune pe un site pr0n0, iar contul iti este banat.

Este asa destept google sa faca diferenta intre codurile puse de adversari si codurile puse de inconstienti ( cei care o fac cu buna stiinta)

Cum poate fi evitat un astfel de eveniment?
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

alinalin0 este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    26th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    643
    Putere Rep
    36

Implicit

Adsense setup > Allowed Sites
    Adaugi acolo lista de site-uri unde permiti contorizarea click-urilor. Reclamele vor fi afisate in continuare si pe site-urile care nu sunt in lista, dar click-urile sunt considerate invalide.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    572
    Putere Rep
    34

Implicit

Multumesc!
    Am cautat pe google, dar mi-a oferit niste rezultate din 2006 daca imi amintesc bine, unde se spunea ca nu vor sa implementeze asta. Se poate inchide daca se considera ca ceilalti stiau deja si ramasesem ultimul imprastiat.

Cornelius este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    102
    Putere Rep
    32

Implicit

Cu siguranta nu erai ultimul imparstiat, pt ca si eu eram unul dintre ei. Si cand ma gandesc ca imi tot spargeam capul cateodata cu tabul "Allowed Sites" ca nu stiam exact la ce anume se foloseste!

ms pt info!

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Apropo de problema cu aparitia codului pe alte site-uri si cu posibilitatea banarii din acest motiv... Am vazut ca exista cateva scripturi de prevenire a click bomb-urilor. M-ar interesa ce solutie ati gasit voi pentru aceasta problema. Ieri am gasit aceasta solutie. Inca nu am implementat-o, nestiind daca va functiona OK.
    Aveti o varianta mai sigura pentru aceasta problema ?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    572
    Putere Rep
    34

Implicit

Sa fiti atenti ca eu am uitat un site . Partea buna este ca iti spune ca ai afisari pe un site care nu este in lista.

ganditorul_2003 - de la ce CTR crezi ca ar trebui sa ne facem griji cu privire la astfel de click-uri. 10% este exagerat?

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Danielu Vezi Post
    Sa fiti atenti ca eu am uitat un site . Partea buna este ca iti spune ca ai afisari pe un site care nu este in lista.

ganditorul_2003 - de la ce CTR crezi ca ar trebui sa ne facem griji cu privire la astfel de click-uri. 10% este exagerat?
    Cred ca nu e exagerat atata vreme cat e o cifra constanta. Eu ma gandeam la cresteri bruste, specifice click bomb-urilor. De exemplu sa spunem ca am 10%CTR-ul si brusc acesta creste la 25% datorita cuiva care vrea sa saboteze concurenta si da clickuri.
    Am vazut cazuri pe net cu sute de clickuri in interval de cateva minute, de la acelasi IP. Eu despre protectia in acest caz vorbeam. As vrea sa stiu ce solutie se poate aplica in acest caz, in afara de cea pentru care v-am dat linkul.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de ganditorul_2003 Vezi Post
    Cred ca nu e exagerat atata vreme cat e o cifra constanta. Eu ma gandeam la cresteri bruste, specifice click bomb-urilor. De exemplu sa spunem ca am 10%CTR-ul si brusc acesta creste la 25% datorita cuiva care vrea sa saboteze concurenta si da clickuri.
    Am vazut cazuri pe net cu sute de clickuri in interval de cateva minute, de la acelasi IP. Eu despre protectia in acest caz vorbeam. As vrea sa stiu ce solutie se poate aplica in acest caz, in afara de cea pentru care v-am dat linkul.
    eu unul am inteles ca pur si simplu are google protectie, nu le mai valideaza mai ales de pe acelasi ip, nu mai e ce a fost cu bomb click..

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Pai al doilea clik de pe acelasi ip e considerat invalidat, nu? Atunci e clar ca google se (si ne) protejeaza si nu mai ia in calcul orice click de pe acelasi ip, indiferent ca-s 2 sau 100...
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    53
    Posturi
    622
    Putere Rep
    40

Implicit

@cristi: aceasta ar fi situatia ideala, dar se pare ca nu este 100% asa: iata pe JenSense cateva clarificari cu privire la clickurile invalide, aceste clarificari venind chiar de la echipa AdSense

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vizite de pe alte site-uri
    De l00ky în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 10th March 2010, 10:46
  2. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 27th August 2009, 18:01
  3. Ce alte site-uri de licitatii online mai cunoasteti?(la fel ca ebay.com)
    De johnyk_vl în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 2nd July 2008, 15:07
  4. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th January 2007, 22:40
  5. Colorarea codului afisat...
    De Toto în forumul Client side
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 31st October 2005, 20:37

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte