Daca il pui pe un site normal, pui pt continut.
In pasul 2 o sa fii intrebat daca vrei text ads, image ads sau amndoua. Cel mai bine converteste text ads.
Cele mai bune formate sunt patratele, cel de 336 e minunat, dar e cam mare. cel de 300 e mai decent. Mai sunt bune si full bannerul si sidebanerul de 160x600. Restul nu prea merita.
Cea mai buna schema de culori e cea in care ai titlul albastru si restul textului negru, sau gri. Mai merg si cele cu titlul in culoarea linkurilor de pe siteul tau, dar mai slab. Cele cu contrast (ex linkuri rosii, text verde, etc) nu merg.
Ca fond cel mai bine e sa fie in culoarea fondului site-ului, adica daca le pui intr-o zona alba sa fie si fondul alb, fara border.
Adsense for search iti ofera o casuta de search pe care o folosesc utilizatorii tai. Cand ei cauta ceva google le serveste si reclame, daca da cineva click pe ele iei banii. Eu unul nu am avut rezultate pe search, deci nu recomand.
Cel pt feed e de integrat in Feedurile RSS. Nu am folosit deci nu ma pronunt.
Cel pt domenii e doar pt domeniile parcate, nu poate fi folosit la un site normal. In functie de denumirea site-ului poti face bani frumosi. Pe aici parca Nic se ocupa cu asa ceva.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.