la adwords , ma pot loga in contul unui prieten sa creez o campanie ? chiar daca eu am contul meu personal de adwords ?
la adwords , ma pot loga in contul unui prieten sa creez o campanie ? chiar daca eu am contul meu personal de adwords ?
Schiez la Voineasa in weekend !
Teoretic da, dar este riscant. Cel mai bine e sa-i intrebi pe ai (Adwords) intai. Nu de alta, dar sa nu te trezesti ca blocheaza contul (fac tracking de ip).
scoate toate scripturile alea de votat si poate ai sanse
Eu am avut o experienta neplacuta legata de adwords:
Dupa ce am incheiat campania mi-a cazut site-ul brusc cu 5 pagini pe cuvantul cheie din campanie.... Dar si-a revenit in 2 saptamani...
Oricum testul SEO s-a meritat: desi nu facusem nimic in plus in afara de campania Adwords...site-ul a inceput sa creasca in cautarile realizate pe cuvantul cheie...ajungand chiar si pe prima pagina..iar asta demonstreaza ca tot ce scriu ei despre SEO este nul.....
Nu fac nicio confuzie.....
Chiar eram putin confuz: la inceput nu intelegeam de ce unele site-uri care nu aveau niciun fel de optimizare SEO apareau inaintea mea in Google Search....
Si am vrut sa-mi testez teoria:
Reclama platita in Adwords te ajuta sa cresti in cautarile google pe cuvintele din reclama.
Teorie corecta !
Cred ca te inseli. Pe langa fapul ca G. nu recunoaste asa ceva, s-a mai discutat si aici:
http://forum.seopedia.ro/dezbateri-s...zation-ul.html
Concluzia fiind ca nu au nici o legatura.
Da, nu stiam de topicul asta....dar dupa ce l-am citit nu reiese "Concluzia ca nu au nicio legatura"
PS: E normal ca G. sa nu recunoasca asa cevadar eu am vazut si testat cu ochii mei pe unul din site-urile mele....si n-am niciun interes sa mint....(oricum aveam si ceva optimizare pe acel cuvant cheie) dar cresterea s-a produs in momentul inceperii campaniei Adwords....
Pura coincidenta...PS: E normal ca G. sa nu recunoasca asa cevadar eu am vazut si testat cu ochii mei pe unul din site-urile mele....si n-am niciun interes sa mint....(oricum aveam si ceva optimizare pe acel cuvant cheie) dar cresterea s-a produs in momentul inceperii campaniei Adwords....
Necunoscute sunt caile Google-ului si vor deveni si mai necunoscute.
Necunoscute pentru expertii SEO si cunoscute pentru cei ce vor plati...![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)