As putea sa pun in contul de adsense pe Hold si sa imi ridic banii dupa 6 luni sa zicem?
Cred ca 2 saptamani...timp in care am fost pe prima pagina....
Dupa incetarea campaniei am coborat pe pagina 7 unde am stat 1 sapt cred....
Acum sunt pe pagina 2 printre primii....
Deci doar 2 saptamani ? Mi se pare un exemplu clasic de "dance". Daca ai fi avut-o macar cateva luni era cu totul altceva (ma refer la campania de adwords).
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Google da voie retelelor locale de publicitate sa livreze reclamele lor catre publisherii adsense. In principiu asta e un lucru bun, pentru ca astfel gama de anunturi va fii mai diversificata si add-ul afisat va putea sa aibe un pret mai bun. Detalii aici : http://sp2.ro/9be92d
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
La moment consider ca AdWords este unul din cel mai popular si mai eficient instrument de promovare si optimizare pentru site-urile romanesti , si in genere europene.
la un site cu 1500 vizitatori unici pe zi, in romana, cam cat estimati ca se castiga pe luna?
am calculat ceva: cu un ctr de 5% si media de 0,3 centi mi-a dat 675 euro... mi se pare cam mult pentru un site in romana.
la un ctr 2,5% si 0,2 centi e 225... care e mai aproape de adevar?
Ultima modificare făcută de polooradea; 15th March 2011 la 22:53.
Ar trebui să calculezi cu un CTR sub 1%.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)