Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: adwords&adsense

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    34

Implicit adwords&adsense

Ma intreb cand va fi si la noi asa ceva, 3 clickuri 3 $ !Am si raspunsul, niciodata!
    E un forum mic, discuta cateva femei de prin america pe el, are si adsense si produce cat 100 bloguri ro care au adsense ! Nu o luati in nume de rau, nu ma laud doar faceam diferente aseara, de plictiseala.
    Si eu folosesc adwords dar nu am pus niciodata sub 0.05 pe click chiar daca nu era concurenta!
    Voi cei care folosit adwords?Cat bidati?
    Imagini atașate Imagini atașate

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Deci se merita in .com adsenseul? Eu unul chiar aveam impresia ca dupa criza e jale si acolo, cu clickuri mici ca pe .ro . Nu am mai facut un site pe .com de o gramada de timp, tot timpul gandindu-ma ca e mai usor pe .ro si castig la fel.

Se merita sa mai investesc in .com ? Adica, lasand la o parte acest forum al tau, castigi mult mai bine pe .com?
    Mersi .

Cat despre bidat, cred ca daca romanul poate bida putin, asa o sa faca.

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Deci se merita in .com adsenseul? Eu unul chiar aveam impresia ca dupa criza e jale si acolo, cu clickuri mici ca pe .ro . Nu am mai facut un site pe .com de o gramada de timp, tot timpul gandindu-ma ca e mai usor pe .ro si castig la fel.

Se merita sa mai investesc in .com ? Adica, lasand la o parte acest forum al tau, castigi mult mai bine pe .com?
    Mersi .

Cat despre bidat, cred ca daca romanul poate bida putin, asa o sa faca.
    Sincer eu zic ca se merita(depinde si de nisa), oricum daca e vorba de americani, uk si altii.Criza e, jale e, insa depinde, unii fac bani poate nu chiar asa multi ca inainte insa se fac! Romania e varza,am atasat o imaginea cu publicitatea in ro comparativ cu alte tari.
    E mai usor sa faci un site pe .ro?Posibil, problema e ca e foarte greu sa castigi ceva aici. Toti au site-uri si toti vor o bucatica din valiza cu bani destinata publicitatii online in Romania.
    Cunosc romani care au site-uri .com si incaseaza bani frumosi pe ele, chiar din adsense!

p.s. mentalitatea romanului e ceva de genul: "nu intru pe site-ul tau ca faci bani" !
    Imagini atașate Imagini atașate

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

@prometeu - in .com castigurile sunt la fel. Stranii nu stiu de criza, a fost putina crispare chiar pe la inceput in toamna anului trecut dar a trecut rapid. Mai da-o naibii de criza, asta doar la noi e folosita de un an si ceva ca scuza pentru insuccese si ca sa se traga pe fese clientii cand le ceri un tarif normal pentru serviciile prestate. Nu e nici o criza, doar niste baieti stupizi care cred ca pot manipula masele. La noi o sa mai fie "Criza" inca 5 ani de acum incolo, la striani a durat cateva luni si GATA!!!

Clickurile in .com de pe AdSense sunt destul de bine platite, de exemplu pe nisa de insurance iei 1-2$/click aproape regulat, dar e foarte, foarte greu de adus traffic. Pe alte nise sunt clickuri decente, intre 10 si 50 de centi si treptat treptat ajungi la venituri destul de bune la traffic chiar ok.

Daca pe .ro ai nevoie de 2-3k unici/zi si aproape 100,000 impresii lunar pentru putin peste 100$, la aceleasi valori in .com ai putea sa faci de 3-4 ori mai mult.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

.com e mult mai ok, dar acolo e si alta mentalitate.

Sint unul din advertiserii care platesc click-urile cu mult mai mult de 5 centi per click. Asta pentru ca imi selectez manual site-urile in care sa imi apara reclamele.

Am scris chiar zilele trecute De ce nu iti iei click-uri bune?, cel putin din perspectiva mea.

Faptul ca trantesti o reclama pe un site si aduci tone de trafic inutil, nu e de ajuns.

Incercati nisarea, incercati SERPs, incercati continutul unic, incercat altceva. O sa luati click-uri bune si pe .ro

PS: eu am o nisa pe .com unde 3 click-uri luna trecuta mi-au adus 9$, la 400- 500 de impressions. Nu e des, intr-adevar, in restul timpului cu 3 click-uri, cam la aceleasi impressions, ma duc pana in 3-5$. Nu vreau sa ma laud, vreau doar sa va spun ca nisarea aduce bani, chiar si pe .ro

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    Clickurile in .com de pe AdSense sunt destul de bine platite, de exemplu pe nisa de insurance iei 1-2$/click aproape regulat, dar e foarte, foarte greu de adus traffic. Pe alte nise sunt clickuri decente, intre 10 si 50 de centi si treptat treptat ajungi la venituri destul de bune la traffic chiar ok.

Daca pe .ro ai nevoie de 2-3k unici/zi si aproape 100,000 impresii lunar pentru putin peste 100$, la aceleasi valori in .com ai putea sa faci de 3-4 ori mai mult.
    cu insurance tot timpul a fost o fantezie legata de treaba asta....

insa eu am mult ,mult mai putin trafic decat zici tu si scot 100$ cu un singur site pe .ro .
    Poate cum zice Krumel "Incercati nisarea, incercati SERPs, incercati continutul unic, incercat altceva. O sa luati click-uri bune si pe .ro" m-a ajutat sa mi creez o parere bunicica pe .ro .
    Eu unul am renuntat cam acum 1 an la .com cand am incercat sa aduc un site sus si nu prea mi-a iesit deloc , comparat cu un site care l-am adus in .ro mult mai usor pe acelasi gen de concurenta. M-am obisnuit cu continutul in romana, pot crea usor unique content singur si nu stiu.
    Oricum, dupa ce termin cu ce am acuma pe .ro chiar am sa incerc sa merg pe o nisa mica in .com sa vad ce iese.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Cred ca pe unii o sa va intereseze informatia asta: Forum de ajutor Google Adwords Romania.

Avem si noi de ceva timp un forum de asistenta pentru Google Adwords.

iulianfill este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th November 2010
    Posturi
    68
    Putere Rep
    27

Implicit

foarte mult depinde de concurenta dintre site-uri si genurile de activitate prestate , cu cit sunt mai multi concurenti care utilizeaza serviciile adwords , cu atit mai mari vor fi si preturile pentru click .

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Resurse Adsense & Adwords
    De Krumel în forumul Adsense
    Răspunsuri: 65
    Ultimul Post: 7th January 2012, 22:38
  2. Adsense / Adwords fail ?! :-)
    De Nichita în forumul Adsense
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 8th November 2010, 12:15
  3. adsense si adwords merge impreuna?
    De superbus în forumul Adsense
    Răspunsuri: 4