Trafic.ro nu are nici o legatura cu Adsense. Trafic.ro este un sistem de contorizare pe cand Adsense este un sistem de reclama contextuala.Postat în original de Stelian @ Mar 8 2006, 08:06 PM) [post=11892
Nu ai cum sa fii refuzat, din experienta mea. Nu conteaza ce limba are UN site, pentru ca poti pune codul Adsense in 4543542432 site-uri.
Adsense nu refuza site-urile in limbile nesuportate, doar spun ca nu vor aparea ad-uri, ci doar PSA-uri (Public service Ads).
Codul Adsense, de pus in paginile website-ului ta]
Trebuie un script?
Eu mi-am inscris site-ul aici https://www.google.com/adsense/ dar am fost refuzat pentru ca limba romana nu apare in acea lista. Nu asa se procedeaza?
Merci pentru raspuns
De fapt, desigur ca trebuie un script. Dar de unde iau scriptul? Nu este la fel ca si cum m-as inscrie la trafic?
[/QUOTE]
Trafic.ro nu are nici o legatura cu Adsense. Trafic.ro este un sistem de contorizare pe cand Adsense este un sistem de reclama contextuala.
Nu ai cum sa fii refuzat, din experienta mea. Nu conteaza ce limba are UN site, pentru ca poti pune codul Adsense in 4543542432 site-uri.
Adsense nu refuza site-urile in limbile nesuportate, doar spun ca nu vor aparea ad-uri, ci doar PSA-uri (Public service Ads).
Codul Adsense, de pus in paginile website-ului tau, il iei din contul adsense.