Salut,
Ce parere aveti de aceasta oferta? Nu e asa ca va surad 10.000 de vizitatori garantati, indiferent ce si cate cuvinte cheie alegeti?![]()
Salut,
Ce parere aveti de aceasta oferta? Nu e asa ca va surad 10.000 de vizitatori garantati, indiferent ce si cate cuvinte cheie alegeti?![]()
right.. si daca ma duc eu sa-mi promoveze un cuvant in engleza care de obicei costa foarte mult.. tot pretul ala e?![]()
Am un Catalog afaceri
Poti sa-ti creezi si singur o campanie Adwords.
Un ppc de 0.39 eur mi se pare mult.
In afara de asta sunt cuvinte interzise in campaniile Adwords cum ar fi Nokia.
Depinde foarte mult de nisa
Cred ca este mai importanta rata de conversie (pentru magazinele online)
am impresia ca aia 10000 sunt vizitatori la o luna.... nu pe zi
pachetul de 990 euro e tentant. le-as propune sa facem contract si sa le dau 2000 euro dupa ce imi trimit 10,000 vizite pe ce siteuri vreau eu
Sunt convins ca nu prea le-ar conveni
chestile astea cu pachetele sunt niste porcarii, exact ca si la web design cu pachetele alea de siteuri: "10 pagini html + poze = 100 euro".
Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ
sau echivalentul in SEO: "100 directoare web + inscriere gratuita in 150 de motoare de cautare = 200 euro"
Despre pachetul celor de la fiveplus, sincer nu am ce comenta. Daca sunt adevarate datele si se ocupa serios, bravo lor. Chestia cu 10,000 de unici pe orice site se refera si la site-uri in engleza oare? Pe romana vad cum ar fi benefica, dar vorba lui Sandossu, pe .com i-ai putea baga in faliment dintr-o singura comanda
Iar legat de ideea cum ca "doar fraierii care nu stiu sa-si faca singuri publicitate online o sa muste momeala". Sunt oameni care nu vor sa se ocupe sau nu stiu sa se ocupe cu publicitatea online. Eu de exemplu, nu as stii sa imi repar un far la masina daca mi se strica. Pentru un instalator care are experienta in domeniu, problema e minora si o sa ii ia 10 minute sa lege niste fire si sa imi faca factura. La fel si cu adwords-ul, platesti si experienta persoanei care iti face campania, nu doar timpul de lucru in sine. My .05$
Eu am pus "oferta" aici ca exemplu de asa nu.![]()
Bineinteles ca nu au cum sa ofere 10.000 de vizitatori pe zi sau pe luna sau pe an garantat, atat timp cat ei nu stiu ce cuvinte cheie doreste clientul. Pe cuvinte in engleza este clar ca pot sa iasa in pierdere. Pe cuvinte in romana apare problema netarget-arii. Daca un client vrea 10.000 de vizite pe cuvintele "seminte floarea soarelui" si "seminte de bostan" e clar imposibil.
LE: Si pe mine ma surprinde cat de usor cred clientii pe acei "profesionisti" care garanteaza ceva ce nu depinde de ei.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)