Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Sa ma consider norocos...

dracosu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    27th February 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    171
    Putere Rep
    34

Implicit Sa ma consider norocos...

Cod:
    Bună ziua,

În timpul revizuirii contul dvs., am observat că în acest moment afişaţi anunţuri Google într-un mod care nu respectă politicile noastre. De exemplu, am găsit încălcări ale politicilor AdSense pe pagini precum xxxxxxxxxxxxxxx.

După cum se precizează în politicile noastre de program, editorilor AdSense nu le este permis să plaseze anunţuri Google pe site-uri cu conţinut referitor la piraterie informatică sau spargerea codurilor. În această categorie sunt incluse site-urile care permit accesul gratuit pe internet la conţinut video difuzat de televiziunile prin cablu sau televiziunea prin satelit.

Drept urmare, am dezactivat difuzarea anunţurilor pe site.

Contul dvs. AdSense rămâne activ. Totuşi, vă sugerăm insistent să acordaţi timp pentru revizuirea politicilor programului nostru (https://www.google.com/adsense/policies ) pentru a vă asigura că toate celelalte pagini respectă cerinţele noastre.

Reţineţi că este posibil să vă dezactivăm contul dacă vom găsi în viitor alte încălcări ale politicilor.

Cu stimă,

Echipa Google AdSense

ID problemă# xxxxxx
    ----------------
    Pentru mai multe informaţii referitoare la acest e-mail de avertisment, accesaţi Centrul nostru de ajutor: https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=113058&hl=ro.
    Ma inchin la Dumnezeu ca nu m'au bannat
    Am un site unde iti poti comanda lucruri gratis, moca sau cum vrei sa le zici :D

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Ca nu te-au banat e una.. dar pot sa te intreb si eu cine/ce te-a indrumat sa faci asa ceva?
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

dracosu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    27th February 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    171
    Putere Rep
    34

Implicit

ce sa fac?
    Am un site unde iti poti comanda lucruri gratis, moca sau cum vrei sa le zici :D

matican este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd January 2008
    Posturi
    139
    Putere Rep
    0

Implicit

ce sa inteleg ca daca am si eu un site la fel : ASTA imi pot bana contul sau anunturile de pe site ? ce pot sa fac.. pentru a nu trece printr-o situatie asemanatoare!

daca am scris jos chestia cu copyright ca nu emit sau transmit sau stochez nici un stream .. e o scapare ?

Zone este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th June 2007
    Locaţie
    Pipera
    Posturi
    220
    Putere Rep
    35

Implicit

Poti sa scoti reclamele adsense de pe acel site...
    Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de matican Vezi Post
    daca am scris jos chestia cu copyright ca nu emit sau transmit sau stochez nici un stream .. e o scapare ?
    Poti sa le trimiti un mail sa ii intrebi. Dar din cate vad pe site iti vor interzice.

bogdansbg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd March 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Considera-te norocos, numai ca acum esti ca o cladire din anii '40, cu bulina rosie

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •