Am zis bine comparand cu alte site-uri romanesti, unele chiar nisate. Din proprie experienta iti spun ca este mai bine platit decat un blog personal. Faptul ca tu vezi anumite reclame si le "testezi" iti spun ca nu este relevant pentru castigurile obtinute de mine. Insa nu poti sa spui toate secretele nu?
Eu stiu destul de multi oportunisti din astia cu o multime de site-uri bazate pe trend care reusesc sa aiba un venit constant. Dispare acel ceva, pentru ei apare altul samd. Oare putini au facut bani dupa Boom-ul Obama?
In fine eu ti-am inteles foarte bine punctul de vedere.
Insa trebuie sa intelegi ca nu toti fac site-uri cu si despre ce le place. Multi fac asta doar pentru bani si cu asta basta. Daca vor castiga sau nu, este treaba lor.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
@Danielu, nu stiu, in mare cred ca am inteles la ce te referi. Oricum in mare, castigul acestor gen de site-uri se bazeaza si pe "calitatea" proasta a vizitatorilor, acel gen de oameni care dau click pe tot ce prind. Incetul cu incetul advertiserii se prind si daca nu obtin rezultatele dorite vor bana aceste site-uri ca sa zic asa.
P.S nu detin nici un mare "secret"
Mie nu-mi face placere sa castig cu site-uri la care trebuie sa muncesc in domenii care nu mi plac , e alegerea mea, insa cei care profita si castiga din orice domeniu ii inteleg si chiar mi se pare normal, atat timp cat nu fura si nu dau in cap sa castige dom'le cat pot duce .
Asa merg afacerile...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)