Nu ati obs nimic dubios astazi ? datele nu sunt actualizate... puteti verifica careva sa stiu ca nu-s singur![]()
Nu ati obs nimic dubios astazi ? datele nu sunt actualizate... puteti verifica careva sa stiu ca nu-s singur![]()
Schiez la Voineasa in weekend !
da..si eu am observat, dar am tot sperat sa-si revina. E de cateva ore bune asa.
:)
Cred ca ultimul update a fost la amiaz, pana la miezul noptii cred ca se va rezolva, sau cel tarziu maine dimineata.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
eu ma speriasem, chiar era curios ca exact azi sa nu fac mai multi bani din adsense, m-am linistit acum. Spor la bani!![]()
Banner, Logo, Header Design si alte editari grafice Portofoliu
Voi sunteti obsedati cu adsense asta, sa mor io.
Stiti cu toti ca o sa fie ok dar nu, voi batman,batman, trebuie sa se trezasca cineva ca ce se intampla, ne da teapa google, OMG, nooo i;m going in hell for this.
a ramas blocat inca de dimineata asa credor sarbatori si ei ziua ferfelitilor si au disparut angajatii sa cumpere cadouri la muieri in caz ca nu sunt atat de nerzi si au reusit sa-si gasesca pe vreuna care sa-i suporte. Eu am 1 dolarel, trebuia sa fie minim 10 pana la ora asta, dar isi revine adsense-u' pana maine.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)