Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Reversul medaliei filtrelor Adsense

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit Reversul medaliei filtrelor Adsense

Asa cum face toata lumea am incercat sa-mi maresc veniturile via adsense prin filtrarea reclamelor prost platire.

Rezultatele au fost aproape imediate, dar de scurta durata: veniturile au crescut o perioada dar acum parca toata lumea e cuprinsa de moda pret minim pe click... ba mai mult ma trezesc ca-mi apar reclame in alte limbi desi n-am epuizat nici macar un sfert din limita maxima impusa de google pentru filtrarea reclamelor...

Poate ar mai trebui spus ca in ciuda acestor artificii veniturile adsense sunt mai scazute decat inainte de 1 decembrie cand nu filtram decat obscentiatile...

Asadar filtrarea reclamelor nu e o solutie pe termen lung... se pare ca numarul advertiserilor este unul extrem de mic pentru Romania... ma intreb oare cand va trage obloanele din cauza crizei ?

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    39

Implicit

Eu nu cred ca are vreo legatura cu presupusa "criza", tot asa erau platite si in urma cu 1-2 ani reclamele romanesti, in schimb am observat o diferenta foarte mare a pretului pt. reclamele de pe site cu continut in engl.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de w!ll Vezi Post
    Eu nu cred ca are vreo legatura cu presupusa "criza", tot asa erau platite si in urma cu 1-2 ani reclamele romanesti, in schimb am observat o diferenta foarte mare a pretului pt. reclamele de pe site cu continut in engl.
    Folosesc Google Adsense inca inainte a a fi accesibil pentru continutul in limba romana si crede-ma ca am vazut cat de bine sau de prost platesc ai nostri... cert este ca mai prost de atat nu au platit niciodata... dar cred ca se poate mai prost de atat...

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    51
    Posturi
    369
    Putere Rep
    39

Implicit

Pot sa confirm, e o perioada foarte proasta pentru site-urile de limba romana. eCPM-ul in special e groaznic, cam jumatate din cat era in toamna. Si pot sa confirm si de pe partea cealalta a baricadei, oamenii micsoreaza bugetele sau le taie de tot. Asta e, e criza. Eh, noi sa fim sanatosi
    Lucian

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •