Daca ma loghez de pe alt calculator cu alt ip decat cel de acasa pentru a-mi verifica contul de adsense sau analytics , imi poate google bana contul ?
Daca ma loghez de pe alt calculator cu alt ip decat cel de acasa pentru a-mi verifica contul de adsense sau analytics , imi poate google bana contul ?
nu, nu te baneaza pentru atat.
crezi ca ajuta la ceva semnatura ta scrisa cu caps?
Nu am mai intalnit cazuri de genul acesta...deci zic eu ca nu exista nici un fel de problema.
se poate verifica fara pb
cunosc cazuri care verifica 2-3 conturi de la acelasi pc
cat timp nu trisezi , eu zic ca nu are dece sa te baneze
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
Singurul risc (destul de mic) este daca persoana de la care te loghezi a fost banata de adsense. Atunci poti fi si tu banat pt "related to a previous banned account".
Atentie la retelele publice: internet cafe, facultati, firme mari, hot spot-uri Wi-Fi. Sansele ca sa fi trecut pe acolo cineva banat de adsense sunt destul de mari.
La fel verificarea a 2-3 conturi de pe acelasi pc e ok, dar implica riscul ca, in clipa in care un cont face prostii sa fie banate toate conturile, in bloc. Aviz celor care verifica contul de adsense al clientilor, clientul poate fi oricand tentat sa puna o matusa sa dea cateva clickuri.
e chestia ca eu sunt in camin la facultate ... aici care ai fi problema ?
eu zic ca singurul risc pe care il ai daca te loghezi de pe un calculator random e sa aiba un soft de memorare a parolelor si apoi sa-ti intre un binevoitor pe cont![]()
stres nu e numa sa nu dea altcineva niste clickuri suspect de multe de pe acelasi calc de pe care tu te loghezi ! ca atunci daca repeta faza de vreo 3-4 ori iti blocheaza google contul
Google nu te baneaza daca te loghezi la contul tau de pe alte calculatoare. Asta e si ideea cu internetul ca te poti duce si in Peru sa lucrezi![]()
Daca iti clickezi singur reclamele este evident ca primesti ban. Nu stiu la cate clickuri dar nici nu vreau sa aflu.
Problema e sa nu te loghezi de pe calculatoare care intra frecvent pe situl tau.
Apoi mai este si click bombing, un "prieten" iti acceseaza in disperare linkurile de pe site. Nu stiu la cate clickuri se declanseaza dar iti blocheaza contul. Nu stiu ce se intampla mai departe pentru ca tu poti fi de buna credinta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)