Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
o intrebare cu putina tenta de offtopic: Daca pe 26 mi-au emis un cec, il mai pot anula ca sa pot sa bifez plata ptin WU?
Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?
la 15$ comision merge... la 35....
Cristi, sa fii iubit pentru mesajul YM de azi dimineata
Pacat ca n-au bagat optiunea inainte de data de 25... In rest LA MULTI ANI (acum 9) Google![]()
O veste incredibila... nu-mi vine sa cred. O sa dau si eu o fuga pana la Western sa ma lamuresc, azi dar daca au comisionul de doar 25$ la sume peste 3000 usd inseamna ca ies mai ieftin ca la banca.
what a good ideea...a dat Dumnezeu ^_^
Dragii mei comisionul e $15 doar pentru quick pay (care e un fel de transfer bancar cu confirmare, banii ajung in 2-3 zile, poti doar sa trimiti) cand primim banii se aplica grila de comisione publicata si pe prima pagina a acestui thread.
Ca ii platim noi la primire sau ii plateste G la initierea transferului tot una e, ca o sa fie dedusi din contul nostru.
Si 2, doar nu credeti ca e o coincidenta ca anuntul a fost facut de G imediat dupa efectuarea platii pe luna asta? Asa se asigura cea mai mare perioada de tranzitie la noua metoda.
Later Edit: in Bucuresti sunt aprox 600 de birouri WU unde puteti ridica banii conform: About Western Union® (introduceti la oras Bucuresti nu Bucharest)
Ultima modificare făcută de big; 28th September 2007 la 11:38.
Am sunat si m-am interesat la banca mai sus mentionata.Dragii mei comisionul e $15 doar pentru quick pay
Am intrebat-o de 4 ori pe doamna respectiva.
Mi s-a spus $15 si $25.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Acum nu mai conteaza cine va plati comisionul Google sau noi caci oricum ai privi lucrurile oricum e mai ieftin... dar ceea ce mi se pare mie ciudat este faptul ca Google nu previzeaza acest comision la fel ca taxa de procesare pentru livrare expres...
Am intrebat pe cei de la Google cum stau treburile cu aceasta metoda de plata si in scurt timp sper sa am un raspuns oficial. Ultima data mi-au raspuns in doua ore.
Ultima modificare făcută de tataraseni; 28th September 2007 la 12:20.
Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)