Stiu ca temele de WP cele standard erau cea mai buna alegere deoarece optimizau foarte bine continutul.. as vrea sa stiu care este cea mai buna tema standard din punct de vedere SEO.. voi modifica un pic design insa ma intereseaza partea SEO la ea.
Stiu ca temele de WP cele standard erau cea mai buna alegere deoarece optimizau foarte bine continutul.. as vrea sa stiu care este cea mai buna tema standard din punct de vedere SEO.. voi modifica un pic design insa ma intereseaza partea SEO la ea.
Thesis
Signatura lipsa
@alex.web depinde ce intelegi prin SEO...
Exact, orice tema poate fi customizata seo friendly. Una dintre cele mai bune teme actuale este Responsive Theme | ThemeID, de preferat este sa-ti creezi o tema child la tema principala care poate suporta actualizari destul de des.
Ma intereseaza o tema simpla, sa am pagespeed (class A) si nu foarte multe imagini.. content .. sa iasa in evidenta linkurile.
Va multumesc pentru raspunsuri.
Cauta pe google "minimalist wordpress themes" sau incearca twenty twelve. Mi se pare destul de rapida, simpla. Oricum, aproape orice tema ai lua, tot trebuie s-o mai customizezi nitel dupa bunul plac. Eu cel putin n-am gasit pana acum nicio tema pe care sa n-o fi customizat nitel.
Signatura lipsa
Daca tot ai deschis topicul, am si eu nevoie de o tema simpla sau mai multe teme simple care sa le pot folosi pentru cateva site-uri despre asigurari, credite... sa fie simple, rapide, aspect clean si placut. Stie cineva?
Multumesc
Am gasit cateva folosind sfatul lui @tymbark foarte bune simple si clean. Thumbs up!
Poate te ajută asta:
WordPress › simple « Tags « Free WordPress Themes
Cu plăcere. Poți căuta la Google "best simple clean Wordpress themes".
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)