Postat în original de
edy12006
Nu e amuzanta doar povestea lui, eu am stat ceva vreme si am urmarit mai multe forumuri care a sectiune vanzare domenii/siteuri si nu cred ca am vazut pana acum sa se vanda 10 siteuri in total. Deci observ ca vanzarea unui site in Romania este o decizie extrem de proasta, poate doar daca este site adult sa ai ceva sanse.
Eu ma chinui sa vand un site de versuri melodii: pr1 , 150-200 uncii pe zi , 1300 posturi manuale (o mare parte dintre ele corectate dpdv gramatical) , ceva linkuri cumparate in siteuri de nisa, vreo 2 luni pierdute , etc...
Am investit 350 ron plus timpul meu , oferte insa n-am avut decat foarte salbe. Nu ma astept sa ma imbogatesc , vreau sa recuperez macar banii investiti, insa se pare ca nu are cumparator.
Pentru a putea vinde un site si al bani frumosi, trebuie ca acel site sa fie valoros, sa aduca profit in termen scurt, investia trebuie sa poate fi recuperata in maxim 1 - 1,5 ani de zile si trebuie sa tii cont ca exista si cheltuieli nu doar venituri.
Eu am cumparat site, si am avut oferte sa vand site-uri, dar nu vand pentru ca le pot dezvolta sa produca si mai mult si pot sa imi asigur astfel un venit stabil.
Si in romania sau vandut multe site-uri inclusiv aici pe forum, doar ca dupa ce au vandut multi nu au mai anuntat asta si pe forum.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama