a trecut craciunul. se vinde :)
pret 400E
profit sezon 2009: 300$
unici 24 dec: +30.000
Versiune printabilă
a trecut craciunul. se vinde :)
pret 400E
profit sezon 2009: 300$
unici 24 dec: +30.000
De ce intretinere are nevoie siteul? Linkurile catre el de unde vin? Ai si cumparate sau toate sunt create gratuit si sunt pe durata nelimitata?
nicio intretinere (bineinteles doar daca vrei sa adaugi continut nou, are panou de admin)
linkurile sunt doar LE deci atata timp cat le ti si tu pe site, ele n-ar trebuii sa dispara - sunt de aprox. 1 an si n-am avut probleme
linkuri din ce am facut si eu research sunt pe forumuri puse de utilizatori si pe cateva portaluri de linkuri, puse de administratori
atasat analyticsu cu vizitatori din decembrie
Mersi frumos. Te anunt daca ma bate vreun gand :)
atasez si pozitiile in google
am citit threadul asta si e amuzant cum nu ai reusti sa vinzi siteul asta ...
Nu e amuzanta doar povestea lui, eu am stat ceva vreme si am urmarit mai multe forumuri care a sectiune vanzare domenii/siteuri si nu cred ca am vazut pana acum sa se vanda 10 siteuri in total. Deci observ ca vanzarea unui site in Romania este o decizie extrem de proasta, poate doar daca este site adult sa ai ceva sanse.
Eu ma chinui sa vand un site de versuri melodii: pr1 , 150-200 uncii pe zi , 1300 posturi manuale (o mare parte dintre ele corectate dpdv gramatical) , ceva linkuri cumparate in siteuri de nisa, vreo 2 luni pierdute , etc...
Am investit 350 ron plus timpul meu , oferte insa n-am avut decat foarte salbe. Nu ma astept sa ma imbogatesc , vreau sa recuperez macar banii investiti, insa se pare ca nu are cumparator.
Deci tind sa cred ca nu siteul lui este de vina ca nu se vinde ci pur si simplu nu este cumparator care sa-l vrea. Multi prefera sa isi faca ei si sa investeasca in ele timp si bani decat sa il ia de-a gata si sa ii aduca modificari si plusuri.
Sunt de parere ca un site pentru care ai muncit nu merita vandut. De cumparat, nici atat, in cazul meu.
De ce prefer asta ? Cumpararea unui site presupune anumite riscuri, trebuie sa reiei munca celui dinainte, te poti alege cu o penalizare datorita unei greseli a altcuiva pe care nu o poti determina etc.
Sunt de parere ca site-urile trebuiesc crescute astfel incat sa se autosustina si sa ne sustina si pe noi financiar, la un moment dat. Daca gandesti pe termen lung, vanzarea unor site-uri realizate corect nu este profitabila.
Pentru a putea vinde un site si al bani frumosi, trebuie ca acel site sa fie valoros, sa aduca profit in termen scurt, investia trebuie sa poate fi recuperata in maxim 1 - 1,5 ani de zile si trebuie sa tii cont ca exista si cheltuieli nu doar venituri.
Eu am cumparat site, si am avut oferte sa vand site-uri, dar nu vand pentru ca le pot dezvolta sa produca si mai mult si pot sa imi asigur astfel un venit stabil.
Si in romania sau vandut multe site-uri inclusiv aici pe forum, doar ca dupa ce au vandut multi nu au mai anuntat asta si pe forum.
tu ma faci sa ma gandesc sa il vand si eu pe cel dedicat sarbatorilor de iarna (cel din semnatura). :)
asta doar ca sa vad cum se misca piata.