are dreptate Fabius, ar insemna aproape 7000$ :)
Versiune printabilă
are dreptate Fabius, ar insemna aproape 7000$ :)
"iti pot oferi pana la de 10 ori suma pe care ai incasat-o de pe acest site in lunile octombrie , noiembrie si decembrie .
deci de la tine astept .... un print screen , in clar , in care sa pot vedea si eu (implicit si ceilalti useri de pe acest forum ). raportul care il ai la G Adsense pe lunile respective"
Spune-mi te rog frumos care din cuvintelele ce le-am scris mai sus nu le intelegi ? sa iti fac cadou un dictionar ? . Am spus GOOGLE ADSENSE .... NU ANALITICS
Pai cum adica 10 ori suma care o face pe lunile alea? De ce ar fi asa? Castiga in fiecare luna cate ceva ca sa poti evalua profitul? Sau tu investesti in site si astepti 10 ani sa iti faci investitia? smart... sau nu (cum mai zicea cineva pe aici)
brrr
nu stiu ce mi-a venit de ti-am trimis din analytics
poftim adsense: http://photos.piry.net/view/68532Goo...0715820713.png
bannerul de sus la fel a fost cumparat
mai aveti timp pana la sfarsitul lunii pentru a-l cumpara la 700$ , apoi creste pretul cu 50$ si tot asa in fiecare luna pana in noiembrie
750$
sunt sigur ca merita banii, insa e cam nasol sa blochezi acum la inceput de an 700-750 $ , ca sa astepti pana la sfarsitul anului sa tii recuperezi. Ca sa nu mai zic ca treci pe profit abia de la anul. Daca aveam bani de care sa nu ma intereseze sa-i tin blocati 1 an, era foarte tentant.
corect, insa eu gandesc la modul ca as economisi cateva sute de dolari daca l-as cumpara mai din timp si eventual sa-l mai modific dupa bunul plac
e posibil ca din aia 700$ de care dispui acum, sa-i rulezi si sa scoti 2000$ pana in noiembrie dar la fel de mult e posibil ca in noiembrie sa nu mai dispui de 1200$ pentru a-l cumpara , e un risc pe care si-l asuma fiecare
aproape ca uitasem -> 800$
pretul urca cu 50$/luna pana in noiembrie, daca pana pe 1 nov. nu se va da, va ramane la mine
Kleampa, esti membru vechi. Nu mai da screenshot-uri din cont cu date sensibile.
Este contra TOS-ului Adsense.