1 aprilie -> 850$
nu, nu e pacaleala :)
Versiune printabilă
1 aprilie -> 850$
nu, nu e pacaleala :)
Pana luni dimineata pretul este de 500$ !!!
o ultima strigare pentru 700$
in cateva zile ma apuc de o reorganizare generala in ca nu-l vrea nimeni
vad ca dupa "felicitari de craciun" e pe pozitia a 8-a (in conditiile astea si la pretul asta devine destul de neinteresant)
asa se pare, dar nu-i bai :)
ma apuc de treaba la el, sa-l fac mai 2.0
de la ultimul post pana acum site-ul a fost refacut de la 0 (s-a pastrat decat continutul)
acum beneficiaza de un panou de admin mai performant de unde se adauga felicitari, sms-uri, se pun keyword-uri si description pentru fiecare categorie, se manageriaza reclamele si se genereaza sitemap
am facut si-o versiune de mobil cu autodetect (daca intrii de pe mobil, te duce la versiunea de mobil)
ca sa-mi scot munca depusa pentru noua versiune pretul este de 1200E sau mai bine zis 5000 ron
lol.......... 1200 E??????? nici macar nu mai are pozitiile pe care le avea inainte..
Lasati omul sa vanda ce are de vandut si nu va mai bagati aiurea in seama! Nu va inteleg ... daca era munca voastra, sunt sigur ca ati fi cerut triplu ...
cred ca cel mai bine e sa ii ignori pe cei.. care iti dau astfel de "sfaturi"
eu asa am facut.
si desi au fost destule astfel de "calcule" facute de asa zisi experti care aveau tot felul de formule care mai de care mai tampite, pana la urma am vandut tot la pretul pe care il doream eu.
asa ca..
stiu cum pare din afara dar stiu ce poate site-ul
uite de ex. inainte de refacere eram pt 8 dupa "felicitari de craciun" iar acum la nici o saptamana e pe 4