Ceau,
Din cauza unor probleme ma vad nevoita sa vand un site care mi-e tare drag mie.
Dar sa trecem peste, si sa va prezint ce doresc sa vand.
Este vorba despre un site care contine informatii despre filme, actori, trailer, etc (NU sunt adaugate filme online)... deci un site perfect legal!
Traficul oscileaza intre 600 - 2000 vizite / zi (in weekend se inregistreaza cel mai mare trafic)
Domeniul este .com, inregistrat la godaddy, are in jur de 11 luni, PR2.
Nu are ferme de link-uri pe el, am cumparat cateva link-uri, iar cu 2 site-uri am facut link exchange (aceeasi nisa)
Ca venituri: in luna mai (aceasta) a generat castiguri de 135 euro din adsense.
Platforma este wordpress, tema este cumparata de la cineva (nu garantez ca este unica).
Continutul nu este 100% original, trailerele sunt preluate prin iframe de pe cinemagia (ei permit asta, pun la dispozitie iframe).
Daca ceva coleg este interesat, rog pm pentru mai multe detalii.
Si ca sa numai deschid alt topic, detin o retea de site-uri 15 site-uri, diverse nise (auto, fashion, etc..), care mi-a produs peste 1000 euro din adsense in ultimele 5 luni + vreo 400 euro din afiliere, care deasemenea, o scot la vanzare. Daca ceva coleg este interesat si de aceasta oferta, rog pm. Traficul retelei este de peste 30.000 vizitatori unici pe luna. Impreuna cu reteaua, se vand si paginile facebook cu peste 20.000 fani, creeate pt fiecare site in parte.
Mmultumesc