Salut
Vand un site de pariuri, veniturile fiind din afiliere.
Site-ul este "in picioare" din Noiembre 2013 (aproximativ). Are venituri, din Decembrie 2013 pana in Aprilie 2014 (inclusiv) (nu am inclus Mai pentru ca nu e gata luna), de 3000$. Normal, pot trimite pe email rapoartele pentru a justifica suma.
Cuvinte cheie (in acest moment unele au scazut cateva locuri/pozitii deoarece site-ul este actualizat mai putin in aceasta perioada deoarece lipsesc evenimentele fotbalistice; locurile mentionate mai jos sunt cele din Aprilie):
biletul zilei - locul 8-10
ponturi pariuri - locul 6-8
meciuri live - pagina 2
Am mentionat doar cele mai cautate cuvinte. Pe prima pagina se afla mai toate articolele legate de "cum faci cont..." " cum sa..."
Site-ul are potential foarte mare. Vizite undeva la 300 pe zi. Repet, excuzand luna aceasta deoarece nu mai sunt meciuri de fotbal si nu s-a mai scris (s-a scri foate putin).
In acest domeniu (ca in majoritatea) castigurile nu sunt constante si 100% sigure. Depinde de cati inscrisi ai, depozite noi, etc. Cum spuneam, din Dec pana in prezen a generat venituri de 3000$. Normal ca nu pot garanta nimic. Mentionez pentru ca nu e o suma deloc neglijabila si nu vreau sa existe...
Se vinde cu pagina de FB (cred ca undeva la 5000 de persoane + grup de pariuri de 170 persoane), Twitter, Google + si alte retele de socializare, nu sterg link-urile din semnaturi...
Site-ul nu este penalizat...
Motivul vanzari: problema familiara care necesita bani cash
Pret: 25000 Ron (E undeva la 5700 Euro). Daca nu se vinde pana in 5 Iunie nu-l mai vand
PS: site-ul este cel din semnatura
PS2: va rog PM daca sunteti interesati.