Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: Vand site agricultura

impelo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    304
    Putere Rep
    27

Implicit Vand site agricultura

Nu multi sunt obisnuiti cu agricultura si agronomia, insa as dori sa-mi prezint si eu oferta.

Doresc sa vand site-ul din semnatura unui pasionat (sau cu spirit antreprenorial) pentru a duce mai departe proiectul si a-l dezvolta. Il vand deoarece am nevoie de bani pentru un proiect offline si din lipsa de timp, fiind mai toata ziua la intalniri de munca, jobul meu fiind unul extrem de solicitant.

Despre site, as putea spune ca are PR2, vechime un an (dupa cateva luni a prins update-ul de PR2, dupa care s-a mentinut fara probleme), 468 articole postate si alte 31 puse la scheduled, urmand a se posta cate unul zilnic. A fost o perioada in care am postat 2 articole pe zi, dar nemaiavand timp nici sa scriu, nici sa ma ocup de el, stocul de articole s-a diminuat semnificativ. Ruleaza pe platforma Wordpress. Promovare nu am facut, decat 2-3 linkuri prin semnaturi, linkuri pe site-urile partenere (parteneriat media) si pe alte 3 site-uri cu care am colaborat, linkuri care vor ramane acolo minim 1 an.

Designul este facut de mine, dar daca sunt ceva buguri le pot rezolva fara alte costuri suplimentare. Sunt partener media pentru doua targuri expozitionale de profil, iar propuneri primesc tot timpul pentru parteneriate media.

Domeniul a fost luat de la mxhost, asadar voi da cu tot cu acest cont. Ofer domeniul, continutul, designul themei Wordpress, pagina de Facebook, logo-ul vectorial, designul in format .psd, macheta carti de vizita (.ai).

Eventual voi crea si bannere dimensiuni 125*125, 468*60 si 728*90 pentru ca cine-l va lua probabil il va promova si va continua proiectul lansat de mine.

Astept ofertele voastre PM.

In asteptarea unei oferte ferme pe baza careia sa putem negocia, va multumesc anticipat pentru timpul pierdut lecturarii acestui anunt.

Cu respect,
    Florin M.

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    37

Implicit

Functioneaza doar pagina principala. Pt. restul paginilor sunt ceva probleme (testat FF/Chrome pe Linux).

Din doua articole pe care le-am putut verifica unul era copiat.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Si care este pretul tau?
    Site-ul are paginile interne nefunctionale
    numele domeniului nu este bun pentur brand, este destul de greu de pronuntat si de retinut
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    304
    Putere Rep
    27

Implicit

Nu stiu care este problema cu afisarea paginilor, am tot verificat codurile din single.php si page.php, chiar nu inteleg de unde sa fie...

Pretul nu pot sa-l apreciez, astept ofertele voastre.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    47

Implicit

Site-ul e mort, nu se incarca.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    304
    Putere Rep
    27

Implicit

Nu are rost sa scriem 6 cuvinte intr-un post doar de dragul conversatiei. Daca ti-a trezit interesul site-ul, poti sa-mi trimiti un PM si gasim o solutie sa vezi ce articole are, dandu-ti acces la wp-admin.

raxiro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    2nd November 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    73
    Putere Rep
    27

Implicit

vezi in .htacess sau in in single.php poate ai un redirect aiurea..., pare ca tot redirecteaza pagina

N. Iulia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    26th February 2012
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    34
    Posturi
    222
    Putere Rep
    27

Implicit

Mersi de PM impelo sunt interesata, insa problema paginilor interioare imi pune un semn mare de intrebare. Dupa ce se rezolva acest lucru astept un PM cu pret, statistici, monetizare.
    Anunturi gratuite online de mica publicitate, anunturi auto cu masini second hand de vanzare, dezmembrari si piese auto.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    304
    Putere Rep
    27

Implicit

Din cauza unor pluginuri am avut acea problema de nu erau afisate paginile de articol.

Daca sunteti interesati, lasati-mi PM. Nu am nevoie de critici publice privind calitatea, numarul articolelor, functionalitatea site-ului, page rankul, pluginuri sau alte prostii. Va rog sa va abtineti de la orice remarca.

Cu respect,
    F.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    304
    Putere Rep
    27

Implicit

Salutare,

Fiindca mi s-au cerut mai multe detalii pe privat, o sa le precizez si aici, pentru a nu aparea discutii:

-site-ul este pe platforma wordpress, thema este creata de mine.
    -am psd-ul layoutului, logo-ul in format vectorial. Daca este nevoie, voi crea si bannere pentru cei interesati de banner exchange sau campanie de promovare.
    -articolele sunt scrise de mine si de prietena mea. Mai am 232 de articole nepostate pe care abia le-am terminat. Le-am facut in scopul de a vinde mai usor site-ul, avand un volum substantial de continut. Setul asta de 232 de articole nu sunt postate, deci le puteti pune oricand vreti pe site.
    -nu sunt obligat de nimeni in ceea ce priveste pastrarea celor 2 bannere de pe site. Bannerele pe care le vedeti sunt pentru parteneriate media pentru expozitii de profil.
    -il vand fiindca ma mut si nu mi-am imaginat ca ma costa asa de mult toate cele necesare. Deja am trecut de 20.000 de lei si nu mai fac fata cheltuielilor. Eu am facut site-ul din pasiune, dar avand nevoie de bani, trebuie sa renunt la anumite hobby-uri. Ma doare ca trebuie sa-l dau, dar n-am incotro.
    -il dau tot, pagina facebook, twitter, domeniu, fisiere, tot.

Pentru detalii referitoare la pretul cerut va rog sa-mi trimiteti un PM.

Numai bine!

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand 3 site-uri
    De Bogdan Calin în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 4th January 2012, 17:13
  2. vand site angajat.ro domeniu + site
    De adisteff2005 în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 25th October 2010, 21:55
  3. vand site a d u l t n e t w o r k . ro
    De voidcode în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0