Nu multi sunt obisnuiti cu agricultura si agronomia, insa as dori sa-mi prezint si eu oferta.
Doresc sa vand site-ul din semnatura unui pasionat (sau cu spirit antreprenorial) pentru a duce mai departe proiectul si a-l dezvolta. Il vand deoarece am nevoie de bani pentru un proiect offline si din lipsa de timp, fiind mai toata ziua la intalniri de munca, jobul meu fiind unul extrem de solicitant.
Despre site, as putea spune ca are PR2, vechime un an (dupa cateva luni a prins update-ul de PR2, dupa care s-a mentinut fara probleme), 468 articole postate si alte 31 puse la scheduled, urmand a se posta cate unul zilnic. A fost o perioada in care am postat 2 articole pe zi, dar nemaiavand timp nici sa scriu, nici sa ma ocup de el, stocul de articole s-a diminuat semnificativ. Ruleaza pe platforma Wordpress. Promovare nu am facut, decat 2-3 linkuri prin semnaturi, linkuri pe site-urile partenere (parteneriat media) si pe alte 3 site-uri cu care am colaborat, linkuri care vor ramane acolo minim 1 an.
Designul este facut de mine, dar daca sunt ceva buguri le pot rezolva fara alte costuri suplimentare. Sunt partener media pentru doua targuri expozitionale de profil, iar propuneri primesc tot timpul pentru parteneriate media.
Domeniul a fost luat de la mxhost, asadar voi da cu tot cu acest cont. Ofer domeniul, continutul, designul themei Wordpress, pagina de Facebook, logo-ul vectorial, designul in format .psd, macheta carti de vizita (.ai).
Eventual voi crea si bannere dimensiuni 125*125, 468*60 si 728*90 pentru ca cine-l va lua probabil il va promova si va continua proiectul lansat de mine.
Astept ofertele voastre PM.
In asteptarea unei oferte ferme pe baza careia sa putem negocia, va multumesc anticipat pentru timpul pierdut lecturarii acestui anunt.
Cu respect,
Florin M.