Rezultate 1 la 10 din 53

Subiect: Vanzare Afacere online

Afișare hibrid

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

1. Sunteti mult off-topic si fortati regulile din Market Place.

2. diet.popu, inavata naibii sa nu mai vinzi castraveti gradinarului. Mega Afaceri, Super Domenii si alte Giga-Chestii nu isi au locul pe Seopedia. Nu iti mai ridica afacerile la "Super" ranguri ci vinde-ti marfa normal cu descrieri oneste si realiste. E treaba ta cum o faci in privat, dar aducand niste laude si cifre nerealiste iti vei atrage astfel de comentarii si threadurile tale vor degenera si sunt sigur ca orice potential client va ezita sa cumpere de la tine. Nu pretul a atras comentariile ulterioare ci "mega-garantiile" pe care le oferi.

Eu unul nu pot sterge comentarii si da infractiuni pe aici, pentru ca coroborand descrierea ta cu interventia oamenilor, ei nu fac decat sa se incadreze in "clauza" din regulament care spune "Daca aveti dovezi ca produsul/serviciul oferit/cerut, are orice fel de conotatie ilegala, sau reprezinta o inselatorie, chiar incurajam sa postati acest lucru. Insa repetam, DOAR cu dovezi.".

Daca tu vindeai "SITE" simplu (cum te-am sfatuit acum 2 zile sa vinzi "doar" domenii, nu super domenii), aveam de impartit vreo 10 infractiuni si de sters si mai multe posturi aici.

Nu in ultimul rand, oarecum off-topic sau mai degrana on-topic de data asta, cand vehiculezi asa sume mari, dar ai in descriere asa ceva

Pretul este de 6500 Euro, se poate elibera si factura.
    e de rahat.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

diet.popu este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    47
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

Permite-mi sa iti raspund cat mai corect.

Tipul asta de promovare e din trainigurile mele de marketing din SUA . Imi cer scuze dar eu chiar cred ceea ce spun . Nu stiu ce pareri aveti voi despre aceste sume dar din punctul meu de vedere sunt foarte mici . Raportarea la sume e singura diferenta .

In online trebuie vazut businesul 'future' si nu acum , din pacate toata lumea vorbeste de moment . Ma rog , venim din alte lumi chiar daca suntem in aceiasi tara.

Bine ca nu mi-am promovat domeniile mele de afara ca cine stie ce mai ziceati de sume ... Promit sa nu o fac aici !!!

Iar partea cu factura inseamna ca am dat confirmarea ca siteul este pe firma si nu pe persoana fizica , asa cum sunt o gramada de alte siteuri.

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    1. Sunteti mult off-topic si fortati regulile din Market Place.

2. diet.popu, inavata naibii sa nu mai vinzi castraveti gradinarului. Mega Afaceri, Super Domenii si alte Giga-Chestii nu isi au locul pe Seopedia. Nu iti mai ridica afacerile la "Super" ranguri ci vinde-ti marfa normal cu descrieri oneste si realiste. E treaba ta cum o faci in privat, dar aducand niste laude si cifre nerealiste iti vei atrage astfel de comentarii si threadurile tale vor degenera si sunt sigur ca orice potential client va ezita sa cumpere de la tine. Nu pretul a atras comentariile ulterioare ci "mega-garantiile" pe care le oferi.

Eu unul nu pot sterge comentarii si da infractiuni pe aici, pentru ca coroborand descrierea ta cu interventia oamenilor, ei nu fac decat sa se incadreze in "clauza" din regulament care spune "Daca aveti dovezi ca produsul/serviciul oferit/cerut, are orice fel de conotatie ilegala, sau reprezinta o inselatorie, chiar incurajam sa postati acest lucru. Insa repetam, DOAR cu dovezi.".

Daca tu vindeai "SITE" simplu (cum te-am sfatuit acum 2 zile sa vinzi "doar" domenii, nu super domenii), aveam de impartit vreo 10 infractiuni si de sters si mai multe posturi aici.

Nu in ultimul rand, oarecum off-topic sau mai degrana on-topic de data asta, cand vehiculezi asa sume mari, dar ai in descriere asa ceva

e de rahat.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de diet.popu Vezi Post
    Permite-mi sa iti raspund cat mai corect.

Tipul asta de promovare e din trainigurile mele de marketing din SUA . Imi cer scuze dar eu chiar cred ceea ce spun . Nu stiu ce pareri aveti voi despre aceste sume dar din punctul meu de vedere sunt foarte mici . Raportarea la sume e singura diferenta .

In online trebuie vazut businesul 'future' si nu acum , din pacate toata lumea vorbeste de moment . Ma rog , venim din alte lumi chiar daca suntem in aceiasi tara.

Bine ca nu mi-am promovat domeniile mele de afara ca cine stie ce mai ziceati de sume ... Promit sa nu o fac aici !!!

Iar partea cu factura inseamna ca am dat confirmarea ca siteul este pe firma si nu pe persoana fizica , asa cum sunt o gramada de alte siteuri.
    http://forum.seopedia.ro/website-uri...tml#post170823 - Mai citeste postul o data. Dar incet, pana pricepi ce-am vrut sa spun, pentru ca din raspunsul tau l-ai inteles chiar pe dos.

Eu chiar nu am avut niciodata vreo treaba cu pretul tau. Poti sa ceri si 6.500 de mii de dolari, nu doar 6500. Problema mea era modul in care ai incercat sa ambaleji "mega-afacerea" asta. Si mai departe chiar tu vii si spui ca asa ai invatat din nu stiu ce curs de marketing in SUA. Da, cursurile de marketing din SUA sunt de cacat, poate eficiente in fata marei mase de oameni, dar cand vii pe un forum intre oameni care se ocupa cu acelasi lucru ca si tine, se cheama ca-s si ei profesionisti, cat de cat zic... Si ce se mai cheama e ca e o lipsa de respect sa faci "marketing" din asta americanesc pe noi. Eu in tot postul meu initial am incercat sa-ti spun ca daca tu erai realist, eu nu puteam permite sa intervina o gramada de din cei care au intervenit, conform regulamentului. Dar pusa problema la modul asta, oamenii doar incearca sa te aduca cu picioarele pe pamanat.

Si apropo de profesionism, nici ultima parte n-ai inteles-o. Daca esti un om atat de serios, nu vii si ne spui ca "Se POATE oferi factura." ca asta inseamna ca ai de gand sa il vinzi "pe sub mana" dar daca-i musai, faci si efortul de a fi corect din punct de vedere legal. Invata de la mine, om tinerel, fara studii prin SUA: elegant e sa nu precizezi deloc, daca chiar esti dispus sa nu oferi factura. Nu esti nici primul, nici ultimul si e problema/riscul fiecaruia. Cine va vrea factura te va intreba el. In fine... sper ca ai inteles chestia de nuanta cu "poate". O fi fost o scapare, dar e penibila ca e ca si cum ai spune, "La discretia dvs. putem lucra CHIAR si corect/legal din pct. de vedere fiscal!"

Inadvertentele (vezi cea gasita de Diana) si exprimarile defectuoase nu te ajuta deloc. Ba chiar te infunda! In plus, la scoala aia de marketing nu te-au invatat sa nu recunosti naibii doua posturi mai jos ca tu "faci marketing"? Ca si aia care iti cad in plasa isi vor da seama si vor zice "Ahaaaa!"

In fine. Esential pentru tine e sa nu mai "incerci sa vinzi castraveti gradinarului".
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

diet.popu este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    47
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

Ok asta e ultimul meu post pe threadul asta .

CEI CU ADEVARAT INTERESATI DOAR PM

Merci,

PS si voua spor la dezbateri

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. De vanzare magazin online de haine femei
    De silcamataru în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th February 2011, 11:28
  2. Site jocuri online de vanzare
    De Cornelius în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 7th March 2010, 09:17
  3. de vanzare magazin online, facut de la 0 de mine
    De fabby în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 2