Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: vand site-ul www.pescarinromania.ro

Afișare hibrid

midnightk este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

stati asa ca m-am pierdut pe drum...pustiul care se ocupa de site a spus ca inserarea acelor cuvinte in index nu va face altceva decat sa ajute la indexarea cat mai buna de catre guagal...eu imi postez continutul acolo si atat...adica trimit pe mail un articol si embed-ul de la fisierul video. Nu ma ocup de SEO sau promovare, nu e domeniul meu, am vazut ca v-ati sesizat de treaba cu keyword-urile si nu intelegeam de ce. O sa ii spun sa le scoata de acolo maine.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

am scos din arhiva de la YM ultima conversatie cu "webmasteru`", o copiez mai jos...inclin sa cred ca pustiul nu a facut-o cu intentie..puii mei...important e ca pana maine alea vor disparea de acolo.
    pescarinromania: salut, esti?
    webmaster: salut, da, sunt
    webmaster:ai materiale noi?
    webmaster:
    pescarinromania:nu, ca nu am mai facut nimic. te caut pentru altceva
    webmaster:da, sigur, zi despre ce e vb
    pescarinromania:zi-mi si mie care e rostul cuvintelor din footer, cele ascunse in prima pagina
    webmaster:
    webmaster: pai asa te indexeaza google mai rapid, iti apar in kautari...de ex daca unu cauta "produse naturiste" apare si site-ul tau
    pescarinromania:si ce treaba am eu cu produsele naturiste?
    webmaster:pai nu ai, dar iti aduce trafic
    pescarinromania:ia intra tu in cpanel si vezi care sunt cuvintele dupa care site-ul a fost gasit si vezi cate sunt legate de pescuit si cate de produse naturiste si alte tampenii...
    webmaster:nu konteaza asta, konteaza indexarea
    pescarinromania:frate, eu nu le am cu indexari si alte alea...eu stiu ca trebuie sa imi apara materialele, emisiunile si sa fie site-ul cotat cat mai bine in guagal
    webmaster: pai aia e indexare, ce nu intelegi
    pescarinromania:pai nu prea inteleg, ca am pus site-ul la vanzare si urla lumea aia mai in domeniu ca fac spam...eu stiu ca spam inseamna sa trimiti mail-uri de colo colo..ca sa nu mai zic ca tampeniile alea scad valoarea site-ului
    webmaster: ce tampenii?
    pescarinromania:cacaturile alea de cuvinte, keywords, cum dracu le zice
    webmaster: pai de ce scad valoarea?
    pescarinromania: pai pe mine ma intrebi? e domeniu` tau...io iti zic cum mananca crapu`, bibanu` si alte alea...nu am aburi cu chestii care ma depasesc...daca mai multi (si cu siguranta mai luminati ca min sau ca tine) zic ca e ceva gresit, pai e gresit
    webmaster:si tu pui botu la vrajeli d`astea? io asa stiu k se face...daca vrei le scot...
    pescarinromania: scoate-le dracului de acolo...azi, maine, numai scoate-le...hai ca mai vb
    webmaster: bine pa

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de midnightk Vezi Post
    webmaster: pai asa te indexeaza google mai rapid, iti apar in kautari...
    ...............
    webmaster:nu konteaza asta, konteaza indexarea
    ...............
    webmaster:si tu pui botu la vrajeli d`astea? io asa stiu k se face...daca vrei le scot...

Au ajuns toti cocalarii care nici limba romana sa se creada webmasteri.
    Sincer, e vina ta 99%, pe unde l-ai gasit pe copilasu asta? Trebuia sa iti dai seama din modul in care "skrie" cat de "profesionist" este.

Ia citeste aici ce spune nenea Google despre textul ascuns, si da-i linkul asta si cocalarului: Hidden text and links - Webmaster Tools Help

Citat:
    Hiding text or links in your content can cause your site to be perceived as untrustworthy since it presents information to search engines differently than to visitors.
    If your site is perceived to contain hidden text and links that are deceptive in intent, your site may be removed from the Google index, and will not appear in search results pages. When evaluating your site to see if it includes hidden text or links, look for anything that's not easily viewable by visitors of your site
    Ultima modificare făcută de Netul; 23rd November 2010 la 02:34.

midnightk este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

pustiul are 23 de ani si stiam ca se mai ocupa de site-uri si alte chestii din webdesign, deci banuiam ca are idee ce inseamna indexare,seo si altele. acum o fi si vina mea, nu zic nu, dar daca eu nu sunt deloc in domeniu....scuzele mele oricum pentru ca am crezut altceva

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. vand site angajat.ro domeniu + site
    De adisteff2005 în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 25th October 2010, 21:55
  2. Vand 4 site-uri
    De Buta Paul în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th October 2009, 23:53
  3. Vand site
    De Cristi G în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0