Vand siteul lumeanoastra.net . Siteul este destul de bine optimizat seo,cu putina promovare are vizitatori foarte multi....Dupa numele profilelor daca dati search pe google(inafara de cele precum andreea,cristi) sunt pe prima pagina in google. Dupa videoclipuri la fel .. cele care nu sunt prea populare(inafara de michael jackson,lady gaga,etc etc) cele romanesti ajung pe prima pagina foarte repede dupa indexare.
Domeniul are PR 3 , a avut 100 vizitatori pe zi pana cand am lasat-o mai moale si nu am mai adaugat nimic nou pe el.
Are design unic , componenta SEO special facuta pentru acest site..siteul este facut cu joomla .. are aproape jumatate de an vechime , pr 3 stabil ..ce pot zice mai mult..nu am bagat nici 1 leu in promovare.
Are linkuri destul de puternice,nu am facut link exchange decat cu un singur site ....
Licenta la script costa 149$ + licenta script de comentarii 25$ + licenta script bloguri 35$ si aveti updateuri pentru inca 9 luni la componenta.
Componenta este modificata destul de mult de mine..de la design , la traducere,custom things si altele.... va pot da link de comparatie de la default la ce am facut eu.. Are cateva aplicatii facute de mine. Are aplicatii precum updateuri twitter,ii pot adauga facebook connect daca vreti,comentarii,bloguri,etc etc.
Astept oferte decente,daca cineva vrea sa investeasca eu zic ca pe RO are sanse mari sa scoata profit bunicel tinand cont ca nu sunt in ro retele sociale sau care sunt ..nu sunt facute chiar cum trebuie...
Daca gasesc cumparator,acesta trebuie sa fie de acord sa tina 2 linkuri pana in octombrie si un link pana in noiembrie.
Profitul din G adsense este cam.....20-25c pe zi la putini vizitatori ... din vanzari de linkuri.. am scos 50$ pe 4 linkuri vandute prin iulie/august apoi nu am mai vandut