@inscaun: sunt indexate paginile tale. Daca nu erau indexate nu iti arata nimic. De asta restrictionarea din Robots nu e buna. Trebuie din meta robots si cel mai bine e cu noindex, follow.
@inscaun: sunt indexate paginile tale. Daca nu erau indexate nu iti arata nimic. De asta restrictionarea din Robots nu e buna. Trebuie din meta robots si cel mai bine e cu noindex, follow.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
@danielcb: nu sunt indexate, (sau cel putin arata 26 de pagini ca fiind indexate inainte sa ii pun eu restrictia) - site-ul cred ca are peste 5000 fiind o galerie foto, dar nu le afiseaza de ex: am luat un text si l-am cautat in google, "test site:numesite.ro" si el imi returneaza
Cod:Căutarea dvs. - "test" site:.numesite.ro - nu a returnat niciun document. Sugestii: Asigurați-vă că toate cuvintele sunt ortografiate corect. Încercați alte cuvinte cheie. Încercați cuvinte cheie mai generale. Încercați să folosiți mai puține cuvinte cheie.
Daca ai si meta robots cu index, follow si restrictie din Robots.txt atunci o sa le cam indexeze, pentru ca meta robots>robots.txt. Am zis mai sus, am avut un client cu lucrul asta si avea toate URL-urile indexate.
Uita-te in WMT la index status si bifeaza blocked by robots. Ai multe URL-uri blocate?
Ultima modificare făcută de danielicb; 26th September 2012 la 00:35.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Da imi este CLAR acum, am 3 url-uri blocate si "Numar total de pagini adaugate la index: 381"
Si intradevar nu am nimic in meta, ceea ce inseamna ca ia default, index>follow.
Clar!
Eu am pagini indexate, ce au fost pune nofollow si noindex de la inceput, unele sunt trecute si in robots.txt, in WMT primesc mesaj
Si totusi paginile respective sunt indexate, si asta se intampla de vreo 2 luniGooglebot nu poate accesa site-ul dvs.19 septembrie 2012
În ultimele 24 (de) ore, Googlebot a întâmpinat 207 (de) erori când a încercat să se conecteze la site-ul dvs. Rata globală a eșecurilor de conectare pentru site-ul dvs. este de 2.0%.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Din pacate experienta imi spune ca filtrul aplicat in robots.txt DUPA indexarea paginilor nu a dat rezultate in proportie de 100% in cazul meu. Si dupa 2 ani mai aveam mii de pagini indexate.Indiferent de platforma.
Singura solutie a fost combinarea lui cu blocarea din WMT. Si atunci intr-o zi au fost "rase" complet. Nu asta dorea Krumel.
Intrebarea era pentru lovelife pentru a vedea in ce moment a aplicat regulile in robots.txt. INAINTE sau DUPA indexare.
Nu mai CAUT content writer
Pana acum cateva luni, ce spuneam ca nu trebuie indexat nu era indexat.
@Marius blocarea in robots.txt era de peste un an, dar dupa ce fusese lasat la liber (profiluri de membri la un forum), si a functiunat pana acum vreo 2 luni, cand unele pagini de profil au inceput sa aibe vizite din google
La un magazin paginile de tip cart.php cont.php etc au fost noindex, si blocate din robots.txt inca de la inceput, de 2 luni apar in cautari, si imi apare cu erori in WMT ca anumite pagini cart.php cu variabile au primit eroare 404 (e normal 404 ca ele sunt generate unic pentru un anumit cos, dar nu trebuia sa fie indexate si sa imi spuna eroare)
Parerea mea este ca robotul acceseaza pagini pe care cineva care are instalata un toolbar google le-a vizitat, cum este pagina de cart.php ce este unica pentru fiecare client
Nici eu nu am tinut cont de ele, pana cand am inceput sa primesc in WMT mesaje ciudate despre pagini ce eu le blocasem de la indexareNu am urmarit niciodata acest lucru, postul acesta mi-a trezit interesul si apoi dorinta de a aplica, insa ce spui indica faptul ca nu se tine cont de ele
Ultima modificare făcută de lovelife; 27th September 2012 la 01:42.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
intrebare, pentru o pagina noindex, linkurile venite catre ea au valoare ? incurca?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)