pai, da-ne mai multe detalii, poate invatam ceva...
Ce fel de afiliere?
pai, da-ne mai multe detalii, poate invatam ceva...
Ce fel de afiliere?
Depinde in ce nisa activezi. Ai un site despre literatura...de exemplu, gasesti n librarii online care ofera servicii de afiliere. (un bun exemplu daca ai content in engleza ar fi Amazon ) .
Te orientezi si tu. Foarte multe detalii amanuntite nu stiu daca o sa iti ofere cineva.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Salut! Ideal este sa gasesti tu clienti, din domeniul site-ului respectiv, si sa tratezi direct cu ei. Tu obtii un pret mai bun si ei platesc un pret mai mic, eliminand intermediarii.
Am mai gasit o metoda de monetizare, prin ringtones. A incercat cineva?
Cred ca daca o sa ma chinui putin o sa gasesc cel putin 10 metode de a monetiza un site, ca sa scap de tot de Adsense cu care in urma optimizarii am ajuns de 4% CTR si nici o imbunatatire de venituri![]()
Ca sa nu vand ieftin reclama am optimizat o singura sectiune din site pentru Adsense plasand foarte vizibil reclamele, fiind aproape imposibil de ratat. Mi-au scazut veniturile din adsense, dar am avut loc pentru celelalte tipuri de monetizare; in plus am CTR 3-4% cu CPM de peste 1$.
Daca ar fi dupa mine nu as accepta reclama mai ieftina de 1$/CPM dar nu stiu cum as putea seta asta in contul adsense.
Mai experimentez si caut metode de a nu mai vinde ieftin si o sa revin curand cu detalii.
Daca targetezi bine reclamele adsense pe site si ai un site relativ bun, o sa fi surprins de ce poate adsense, totul este sa sti cum.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
in functie de profil/limba, poti incerca si adbrite, text-link-ads.
desigur, cel mai bine ar fi sa vinzi direct reclama.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)