*Catalin - Am pus toate intrebarile astea deja iar ei mi-au spus ca in cazul asta nu trebuie decat sa depun o singura data pe an declaratia 200. Atata tot. Legat de chitanta mi-au zis ca nu se taie pentru activitatile la distanta. Initial m-au pus sa cumpar si chitantier si registru de incasari si plati. Ulterior mi-au zis ca nu imi mai trebuie.
Le-am reformulat aici nu pentru ca nu stiu raspunsul la ele ci doar pentru ca incercam sa va propun sa facem o lista cu toate problemele pe care le avem noi, legate de fiscalitate, si pe care sa le adresam celor care vin la aceste intalniri si despre care se presupune ca sunt capabili sa raspunda la ele.
In momentul de fata eu nu sunt sigur daca fac bine ce fac dar asta mi-au spus sa fac niste oameni care pareau ca nu sunt siguri pe ce imi zic dar care pana la urma ei ma controleaza.
*Gmc mersi pentru raspunsuri dar eu sunt persoana fizica. Nu am firma.
La prima intrebare mi-au spus ca nu e nevoie sa fac contracte. Aici nu prea sunt sigur pe ce mi-au zis pentru ca "i-am fortat" sa imi raspunda cum am vrut eu.
Le-am zis ca oricum contractele se incheie ad negotium si sunt perfect valabile din punct de vedere juridic. In plus, le-am explicat ca munca mea nu ar mai fi rentabila daca la fiecare articol de 5 lei ar trebui sa fac contract pentru ca incheierea unui contract la distanta presupune mult "timp mort". Practic ar insemna ca in mai mult de jumatate din timpul de lucru ar trebui sa deschid si sa trimit mail-uri, sa trag la imprimanta, sa scanez, sa completez contracte etc

.
.
Răspunde cu citat