Citat Postat în original de gabid Vezi Post
Cosmin tu esti PFA,II sau SRL?
Din ce stiu persoanele fizice nu pot emite facturi si chitanta.

Daca cumva esti o entitate de mai sus ar trebui sa ai contract semnat cu fiecare client in parte sau macar pe fiecare factura pe spate sa fie pus un contract cadru general.
Iti multumesc pentru ca incerci sa ma ajuti dar nu despre mine e topicul. Eu in momentul de fata pentru ce fac stiu ce conduita fiscala sa am, sau cel putin asta cred eu. Eu sunt persoana fizica. Nu emit facturi, nu tai chitante si nu fac clasicul contract desi din punct de vedere juridic orice intelegere reprezinta un contract (atunci cand cumperi o guma de la magazin inchei un contract fara sa semnezi ceva). Completez anual declaratia de venit in baza careia primesc acasa suma pe care trebuie sa o achit la fisc.

In viitor vreau sa fac si altceva si nu stiu exact ce obligatii fiscale voi avea. Pe forum sunt persoane care fac deja ceva, ce eu nu fac si nici nu vreau sa fac in viitor, fara sa stie ce obligatii fiscale au, chiar daca s-au dus la ANAF sa intrebe pentru ca aia s-au uitat (ca si la mine) precum curca la stele. Ideea era sa incercam sa fim o voce.