Ce parere aveti despre profitshare de la emag si alte campanii? a incercat cineva? se castiga ceva din asta?
Scuze daca am postat intr-o categorie nepotrivita dar nu gaseam o alta categorie potrivita pentru acest subiect.
Ce parere aveti despre profitshare de la emag si alte campanii? a incercat cineva? se castiga ceva din asta?
Scuze daca am postat intr-o categorie nepotrivita dar nu gaseam o alta categorie potrivita pentru acest subiect.
Cea mai buna varianta este sa o verifici tu daca ai website-uri cu care poti incerca astfel de monetizare . Unii numai din asta castiga si chiar o fac foarte bine. Spre exemplu acum ca vine blackfriday , unii dau boom cu profitshare
Nu stiu daca parerea mea conteaza, dar o zic.... sa faci ceva treaba cu afilierea ai nevoie ori de comunitate ori de promovarea unor produse/magazine mai putin promovate de catre ceilalti bloggeri.
Legat de raspunsul lui @marian, completez prin: cred ca ai nevoie de stapanirea unui domeniu pe care poti sa-l expui in cel mai bun mod .Odata ce ai facut lucrul asta cu putin efort de promovare cu siguranta ai putea avea succes.
Il am de ceva timp pe site dar inca nu am reusit sa castig nimic din el, cred ca nu este un site potrvit pentru acest tip de reclama. Proabil in alte parti are succes, multumesc oricum pentru raspunsuri.
Se pot castiga bani din profitshare. Trebuie sa "obligi" lumea sa dea click pe unul dintre linkurile tale inainte sa cumpere un produs. Unele site-uri au perioada de cookies pana la 30 de zile, altele doar 10 zile. Adica daca o persoana da click pe unul dintre linkurile tale, dar nu cumpara produsul si se intoarce peste 10 zile si cumpara produsul tu iti iei un comision din vanzare.
Cei de ma eMAG ofera 1% cand are loc Black Friday.
Obliga in continuare, ca pe urma o sa vi pe AICI ca sa te plangi ce marlani sunt astia de la PS ca ti-au suspendat contul.
Poti sa incerci mai bine 2parale conversia e mult mai buna si par foarte seriosi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)