Din neglijenta doar azi am actualizat toate site-urile
Voi ati facut-o?
Din neglijenta doar azi am actualizat toate site-urile
Voi ati facut-o?
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
conteaza?
eu pun cu php <?=date('Y')?> si-am scapat pentru tot restul vietii
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Nu cred, ca si imagine. Intr-un an si mister G a actualizat mai tarziu.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Eu am actualizat pe 3 ianuarie. Pe siteurile care folosesc scripting, puteti sa folositi o metoda automata precum a zis si kleampa, dar pe cele care au doar cod html.. e munca manuala, an de an![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Dar de ce trebuie neaparat anul, un ©Copyright www..... - Toate drepturile rezervate, nu e ok?
Forma corecta este "Copyright © AN PROPRIETAR". Fara an, nu prea are valoare mesajul. Vorbim asa abstract, nu am auzit pe nimeni sa fie nevoit sa utilizeze in instanta acest aspect. Dar, nu se stie niciodata..
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)