Ce bloguri straine pe engleza cititi? Ce agregatoare Straine gratuite imi recomandati? Si eu am un blog pe engleza si vreau sa-l promovez in cat mai multe tari, de aceea intreb de agregatoare.
Ce bloguri straine pe engleza cititi? Ce agregatoare Straine gratuite imi recomandati? Si eu am un blog pe engleza si vreau sa-l promovez in cat mai multe tari, de aceea intreb de agregatoare.
Te chinui cam mult cu agregatoarele, alege o metoda mai simpla, link in semnatura pe forumuri ca pe extern sunt destule sau alte metode.
Display Iphone - Componente si accesorii telefoane mobile.
ce forumui imi recomandati?
O idee ar fi sa cauti site-urile/blogurile/forumurile din nisa ta, in directoare web, site-uri de ranking, etc. Un exemplu ar fi dmoz.org
Vand Advertoriale (pr 5)
Ai putea sa oferi raspunsuri cu adevarat on topic ? Ai 400 si ceva de postari dintre care nu cred ca ai 10 cu adevarat utile. Cu parere de rau si accept orice fel de negativ, forumul a ajunsa fie impanzit de raspunsuri de umplutura. Daca nu stii sa oferi un raspuns concret, nu mai comenta .. Iti reamintesc ca multa lume citeste acest forum si fara a avea cont, daca tu si multi altii oferiti astfel de raspunsuri cum mai poate avea acces lumea la informatii de calitate ?
Poti incerca si putina promovare pe romania, pe bloguri cu autoritate, te poate ajuta sa zicem 15-20 %.Mai incearca si prin scrierea de comunicate de presa pe extern, sunt mai multe site-uri ca in Romania unde poti face asta si gratis.
Display Iphone - Componente si accesorii telefoane mobile.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)