Lista nu este testata, o am de pe un forum de afara din sectiunea VIP. Sper sa va fie de folos.
Lista nu este testata, o am de pe un forum de afara din sectiunea VIP. Sper sa va fie de folos.
Phoenix, mare atentie! Lista asta e folosita de retelele de black seo polonezi si rusi, contine foarte multe duplicate, domenii expirate, domenii banate de google, domenii din retele xxx. Aceste siteuri sunt folosite in general pentru a procura adrese de email pentru spameri. Daca ar curata cineva aceasta lista de junkuri, ar mai ramane doar cateva sute de directoare curate.
@Razvan - omule, intentia ta o fi fost buna, dar un webmaster care vrea linkuri curate nu e tocmai cea mai potrivita.. pentru un black seo, in schimb, e mina de aur..
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Poti sa faci un update la linck-ul de download actualul nu merge. Multumesc!
A testat cineva lista pana acum? Haos, mersi pentru feedback.
Ai descarcat lista din linkul de acu' 4 ani care da 404 si nu stii daca e de incredere? Seobob, mersi pentru feedback.
Albert Einstein. Sa am si eu ceva inteligent in semnatura.
nu mai merge linkul.
Este un lucru bun ca nu mai functioneaza linkul, lista aia iti putea aduce mai multe probleme decat beneficii.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)