Adaug si eu o lista cu 1400 directoare straine de calitate gasita pe un site. Linkul este aici. Daca vreun moderator considera ca linkul catre alt site nu este OK il rog sa stearga postul.
Adaug si eu o lista cu 1400 directoare straine de calitate gasita pe un site. Linkul este aici. Daca vreun moderator considera ca linkul catre alt site nu este OK il rog sa stearga postul.
Ultima modificare făcută de Nichita; 4th May 2009 la 13:06.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Ai verificat-o? Eu ultima data cand am verificat-o erau o gramada de directoare inactive.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Mai jos de prima pagina nu am mers cu verificarea. Asta acum vreo 2 luni. Nu era nimic inactiv atunci. Chiar daca ar fi lipsuri printre ele tot raman o gramada de directoare OK. Presupun ca lista este updatata pentru ca site-ul se ocupa cu asta. Lista este f utila pentru ca poti marca directorul unde te-ai inscris.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)