Cred ca SMF e un script destul de ok.
Cred ca SMF e un script destul de ok.
NU stiu cit de sigur e XennoBB ul dar a evoluat imens si e facut de romani.
phpbb e destul de bun.. poate ca si obisnuinta ma face sa spn asta.. in fine..
@revenco_andrei http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=383305
si desigur ca mai sunt o gramada de astfel de mod-uri..
Cel mai sigur forum la ora actuala este probabil yaBB. Merge bine, nu are probleme doar ca e cam urat (parerea mea).
In schimb, phpBB nu e foarte securizat dar nici rau nu e. Daca te pricepi cat de cat la PHP si ai 2-3 notiuni de securitate nu apar probleme. Bineinteles, trebuie sa fi la zi cu patchurile si tot ce e nou.
De asemenea trebuie sa ai grija sa nu existe nici un fisier in forum cu drepturi mai mari de 644 sau vreun director cu drepturi mai mari de 755. La directoare se accepta 777 (sau 707) pe directorul cu avatar-uri dar cu conditia sa verifici zilnic sa nu apara fisiere .php sau alte ciudatenii.
Initiatorul topicului zicea ca poate fi si platit. Din cate vad nimeni n-a pomenit de IPB. Eu zic ca arata cel mai bine dintre toate mentionate aici, are cele mai multe optiuni si cu siguranta e mai sigur decat unul free.
eu folosesc SMF si sunt multumit de el
Pentru SMF Nu prea exista exploituri
phpBB sux
Si vBulletin e bun dar e commercialsi daca il pui nelicentiat pe un host si face unu reclamatie sau observa adminu te-ai ras
![]()
vBulletin votez si eu. cel mai sigur nu exista, tu ti-l faci sigur cu mana ta, exista zeci de add-on-uri pentru vBulletin, totu depinde de tine
Orice script de forum poate fi facut praf de spammeri. Am probleme pe vBulletin, IPB, phpBB in acest moment. S-a rezolvat destul de usor prin implementarea de hacks de securitate (2-3 per script) si nu mai am treaba. MyBB inca nu mi-a facut probleme, oricum insa au atat de putine hacks in general incat imi vine sa ma impusc ca l-am folosit, iar SMF este cea mai mare greseala a vietii mele. Pentru phpBB o idee buna este sa instalezi Profile Control Panel (de Ptirhiik) .. un hack imens ce rescrie pagina de register. Am instalat asta pe womenonlyforums.com si nu am nici o treaba.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)