Pai gen directoare web, dar numai cu linkuri.Gen phplinkdirectory.
Pai gen directoare web, dar numai cu linkuri.Gen phplinkdirectory.
Adica script de inscriere automata in directoare web?
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
NU.. Se refera la directoare web. Cum este DMOZ, cum este Joeant, cum este Webxperience etc.Postat în original de Diana
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Bai oameni buni, ma chinui sa instalez PHP Link Directory si nu reusesc nici un ruptul capului, dupa capul meu am incercat toate variantele.. am respectat regulamentul, chmod, baza de date noua, user la fel and shit.. si la instalare imi zice:
Bun, se pare ca nu sunt singurul caruia i se mai intampla genul asta de probleme, cautand pe google am dat de un forum in care se discuta problema asta si unul a spus si care este rezolvarea:An error occured while connecting to the database. Please check your database username and password.
If you require help with your database server settings, please consult your hosting company.
The database server returned the following message:
Access denied for user 'phpld2'@'localhost' (using password: YES)
Bun, ok sa zicem ca asta e rezolvarea, dar unde se gasesc informatiile alea ca am rasfoit folderul si nu am dat de ele.Okay, I use PHP-MySQL-Secure-Login. So in "$conf["DB_USER"]" I write "= "WP_DEFAULT";" instead of my real username. No I changed that into my real username and now it works.
Why?
$conf["DB_PASS"] = "WP_DEFAULT";
and
$conf["DB_HOST"] = "WP_DEFAULT";
are working.
Why not
$conf["DB_USER"]" = "WP_DEFAULT";
?????
And I have it on my webserver!
@AndreiM:
Ai autorizat mai intai userul la baza de date (inclusiv pentru drepturile de creare tabele, necesare de regula la instalari), fie el "phpld2" sau "WP_DEFAULT"?
Cand am facut userul, la privilegii am selectat "ALL".
Sunt tare curios, cine are soft-ul asta pasii care ia urmat pentru a instala cu succes phpld (eu am versiunea 2, free).
Mersi c_n_m, astept si alte sfaturi de la cei care utilizeaza phpld2.
re-editat:
domeniul si gazduirea le am de la infranet, ar putea avea ei vreo implicare cu aceasta treaba? pentru ca la instalare imi mai spune urmatoarele:
In rest celalalte au semnul ok.MSSQL Server Support Not available.
PostgreSQL Support Not available.
Ultima modificare făcută de AndreiM; 14th September 2006 la 01:15.
Gata, sa rezolvat.
Am instalat scriptul pe alt domeniu si am luat toate la puricat din ftp, sa vad daca sunt acolo.
Am respectat instructiunile din README si a functionat. In sfarsit
Mersi inca o data pentru ajutor.
@ Cristi: merita banii PowerSeek ($399)?
am vazut ca il folosesti pe www.webxperience.org
Semnati petitia. www.paypal4romania.com
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)