Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
Un astfel de rebranding era necesar, vechiul domeniu a fost ales la vremea respectiva doar cu motivatii SEO, nu stiam ce stiu astazi,
Cateva motivatii, nu este in ordinea corecta:
- liniuta dintre cele doua cuvinte nu prea stii cum sa o explici unui client astfel incat sa nu poata aparea confunzii
- este important sa ai un domeniu cat mai scurt, am vrut si ceva mai scurt, am rut sa cumpar, dar unii oameni cer niste cifre absurde pe domeniile ce ma interesau (40-60.000 Euro mi sa cerut, eu daca as avea de investit banii astia nu as face-o in domeniu ci in altele si mi-as tripla probabil traficu si veniturilel)
- daca vrei sa devii mare, la un moment dat nu o mai poti face bine daca nu construiesti un brand, si aici numele domeniului este foarte important.
- e mai usor de retinut de vizitatori
- pentru femei impactul emotional este mult mai important decat altele, acest nou nume de domeniu poate face femeia sa se simta mai apropiata de site, sa se identifice intr-o oarecare masura cu site-ul, ii starneste anumite sentimente (cel putin asa cred si intuiesc eu)
Perfect adevarat, cand vrei sa creezi un brand!

Sa-mi zici de curiozitate cat timp dureaza pana cand transferul e complet. Am facut si eu 301 pe cateva domenii, si se pare ca dureaza ceva timp!