M-am saturat gasesc tot felul de tool-uri defecte...de ex: cei de la trafic.ro cu tool-ul Trafic Fight pentru keyword-ul "filmulete" arata 17.052 cautari in ultimele 7 zile...Afiseaza bine acest tool-ul? Ca ma cam bat tool-urile astea....
M-am saturat gasesc tot felul de tool-uri defecte...de ex: cei de la trafic.ro cu tool-ul Trafic Fight pentru keyword-ul "filmulete" arata 17.052 cautari in ultimele 7 zile...Afiseaza bine acest tool-ul? Ca ma cam bat tool-urile astea....
Cum adica te cam bat tool-urile astea ? Eu nu inteleg.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Vicentiu, toolurile de la trafic.ro se refera doar la datele extrase din statisticile siteurilor monitorizate de ei.
asta inseamna ca sunt 13000 de cautari saptamanele pentru keyword-ul "filmulete" ? ca asta afiseaza practic...sunt pe locul 2...si daca imi intra 3 e ok /zi
Uneltele sunt ok... modul cum le interpretezi e eronat. In cazul tau, in sistemul trafic.ro sunt 17.052 cautari pe saptamana la: "filmulete" + alte combinatii de cuvinte cheie ce au in structura lor acest keyword ( filmulete comice, filmulete amuzante, etc etc).
Esti sus la un cuvant folosit des, dar mai toti oamenii cauta fraze mai lungi ce contin acest cuvant.
Boingeanu Ben
Conform trafic.ro/tools/ nu sunt atatea cautari pt filmulete, sunt mult mai putine iar google keyword tool arata 12.000 cautari pe luna.
Trafic.ro zice ca sunt 462 de cautari saptamanale dupa filmulete, adica 66 pe zi. Deci daca atatea cautari ar fi doar pe Google, atunci ar trebui sa ai vreo 10-12 vizite / zi.
Stiu despre ce zici. Parerea mea e ca arata suma la "cautarile cu filmulete" 17.052. Incearca sa aduni si vezi daca ajungi acolo.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)