Caut un tool de tipul :
sai dau search criteria "termopane" si sa imi caute in
msn
yahoo
toate resulturile si sa imi faca un txt (sau orice alt format cu TOATE ezultatele).
Mersi de sugestii.
Caut un tool de tipul :
sai dau search criteria "termopane" si sa imi caute in
msn
yahoo
toate resulturile si sa imi faca un txt (sau orice alt format cu TOATE ezultatele).
Mersi de sugestii.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
se gaseste pe net, cred, google parser
se poate face in php sa parseze rezultatele sau orice alt limbaj.. si sa faci ce vrei cu ele..
cred ca e deja facut un asa script, la o simpla cautare am gasit asta, poate te ajuta... http://www.codeproject.com/csharp/se...ineparsers.asp
Ultima modificare făcută de inscaun; 3rd May 2007 la 12:52.
Mersi inscaun dar eu caut Tool nu php api sau asp api. Am nevoie de un dektop tool gata facut care sa imi permite la final export. Nu vreau sal creez eu (cel putin nu inca).
Arelis faca asa ceva dar foarte incet ( poate din cauza ca verifica ceva in site, desi nu inteleg ce anume ). As vrea un toll sa faca doar search-parse si la final sa pot exporta.
Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 3rd May 2007 la 13:25.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
multumim pentru contributia ta userone
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)