Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Pareri whitepress.ro

Afișare hibrid

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    965
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Au trecut ceva ani, mai am o nelamurire, la astia de la WihitePress cad dureaza 3 zile? Intreb ca am ramas in urma, o fi 3 x 24 de ore = 72 de ore sau poate dura si 5 zile calendaristice? In ideea ca cienva mi-a comandat 3 publicatii pe 3 site-uri diferite, l-am pus si ... astept de pe 5 ianuarie sa treaca 3 zile sa zica da au ba... in afara de faptul ca nu stiu daca e ok tu sa pui link-ul si peste o saptamana sa zica ca s-a razgandit... nu e multa munca sa dai copy paste la un articol,, ii scoti apoi linkurile si aia e... dar tot nu cred ca e ok.. singurul lucru ok e ca na, iei 500 de lei pe un articol - daca-i iei.
    Au fost liberi, scrie și pe Facebook dacă te uiți la ultimele lor postări: "Echipa WhitePress va fi liberă pe 1,2, 6 și 7 ianuarie"...

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de John Vezi Post
    Au fost liberi, scrie și pe Facebook dacă te uiți la ultimele lor postări: "Echipa WhitePress va fi liberă pe 1,2, 6 și 7 ianuarie"...
    Pai aia am inteles.. ca echipa lor e libera, dar ala de accepta sau nu postarea mea pe site, adica cel care a comandat, si el e liber? Si daca ar fi liberi toti 1,2, 6 și 7 ianuarie azi e 10 chiar daca faci calcule 3 zile = 24 ore de la ora publicarii, pe 10 la ora 12 ar fi fost exact 72 de ore, deci ...? cat inseamna cele 3 zile maxim in care afli rezultatul? Sau poate eu nu inteleg ceva...?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Păreri web.ro
    De pronline în forumul Hosting
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 29th March 2017, 22:39
  2. Pareri ?
    De psaico în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 1st December 2008, 22:56
  3. pareri, cat mai multe pareri despre director web
    De odiv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th October 2008, 10:14
  4. Pareri
    De ciprianr în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 15th May 2007, 17:01
  5. Pareri pls
    De moSSad în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 2nd June 2006, 23:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •