Din cate vad platforma e de fapt poloneza la whitepress, dsi pui TLD RO, la înregistrare migreaza la PL. Lucreza cineva cu ei?
Din cate vad platforma e de fapt poloneza la whitepress, dsi pui TLD RO, la înregistrare migreaza la PL. Lucreza cineva cu ei?
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Mi-ar scris pe formularele de contact de la toate site-urile, mi-au scris pe facebook...) si pana la urma am bagat un site la ei. Astazi mi-a fost activat.
Foarte greoaie inscrierea unui site, trebuie sa bagi milioane de detalii, print screenuri, mai mare daraua ca ocaua. Cred ca am pierdut 15-20 minute ca sa bag un site. Al doilea sigur nu-l mai bag)
In schimb te suna, iti dau email-uri, par foarte atenti cu clientii. Sa vedem daca voi avea vreo comanda pe site-ul bagat.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
M-am inscris si eu. Sincer ideea este una foarte buna, pe mine ma intereseaza de ambele parti si ca advertiser si ca potential cumparator.
Din cate stiu asteptau sa adune intai un numar consistent de site-uri partenere, urmand ca apoi sa dea drumul la reclame si la conturile de cumparator. Sperau sa dea drumul luna asta, insa nu era fix termenul.
Ramane de vazut cum va decurge treaba, insa eu cred ca o sa prinda. Nu te mai complici cu 10 selleri, ai totul intr-o singura platforma.
Dezgrop si eu subiectul. Am primit spam astazi de la ei si m-am gandit sa le dau o sansa.
Sistemul este foarte complicat, dupa 15 minute am renuntat - apoi costul pe parte de "creare articole" este destul de mare spre deosebire de ceea ce gasesc in lucrul direct cu freelanceri.
La urma urmei este normal sa existe costuri/comisioane - insa cu toate ca ideea paltformei este una buna, abordarea este gresita. M-au si sunat la cateva minute dupa ce mi-am creat contul, pe parte de suport probabil sunt ok - insa enervant de insistenti.
Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona
Pe mine m-au contactat de n ori si ultima data le-am spus sa imi dea cateva exemple de siteuri din ro care castiga bani. Mi-au dat, le-am contactat si am aflat ca nu au catigat nimic. Asa m-am scutit de timpul pierdut.
Nimic.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)