Tot nu m-am lamurit: de unde era generata acea pagina? Pune o poza aici sau pe privat.
Tot nu m-am lamurit: de unde era generata acea pagina? Pune o poza aici sau pe privat.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Seo Tehnic
Mi se spunea 1nesco
Ceea ce ai acum, cu tot cu acel disallow, e o invitatie pt Google sa pestreze paginile moarte in index.
Template-ul 404 e afisat cu redirect 302 de la link-urile moarte la /404-page-not-found - pagina de care zice Nichita ca returneaza 200.
Faptul ca interzici accesul la pagina 404-page-not-found nu iti rezolva problema.
Nichita zice bine, pe orice link mort ar trebui sai raspuns 404, dar probabil tie iti trebuie o solutie pentru ceea ce ai acum. Sa faci redirectul 301 si pagina 404 noindex si cu raspuns corect, ar putea ajuta...
Ca tot a fost de curand un subiect "celebru" legat de site-urile de anunturi Antena 1, am observat ca toate au redirect la paginile 404 catre index. Ma gandesc ca nu o fi asa rau...pana la urma.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Si eu bag redirect catre index cand cumpar domenii expirate, ca sa nu pice backlinkul pe 404.
Folosesc All 404 Redirect to Homepage, dar poti si modifica htaccess, cum ti-e mai usor.
Asa ceva cred:Cod:RewriteEngine on RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule . / [L,R=301]
In caz ca are nevoie cineva de o alternativa - eu am bagat in header, in pagina 404 urmatoarea linie <?php header('location:/'); ?> si merge perfect.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)