Sal azi am vazut pe un site ca imi apare dupa fiecare url in afara de home de ex: #.WM3ogmclHcs.Am inteles ca google nu indexeaza nimic dupa hashtag dar de ce apare asa?E prima data cand mi se intampla.![]()
Sal azi am vazut pe un site ca imi apare dupa fiecare url in afara de home de ex: #.WM3ogmclHcs.Am inteles ca google nu indexeaza nimic dupa hashtag dar de ce apare asa?E prima data cand mi se intampla.![]()
Ai vreun plugin care iti baga diverse coduri cel mai probabil. Un astfel de comportament avea pluinul de share pe diverse retele sociale si baga hastaguri cand dadeai share.
Nu il dezactiva daca iti trebuie, daca sti putina programare se pot pune hasthaguri pe care sa le poti monitoriza si urmarii, mai ales cand dau altii share. Stai ca o sa caut acum ce trebuie sa adaugi in site
https://www.addthis.com/academy/remo...rom-your-urls/
asta e ca sa le dai disable dar parca tin minte ca le-am si modificat la un client acum ... sa fie 1-2 ani.
L-am dezactivat ca are tema share,tweet si g+ incorporat in ea.Pulginul l-am pus mai mult pentru prima pagina sa fie mai multe optiuni de share eu stiu 30,40 cate are pulginul dar nu imi este necesar.L-am avut de mult instalat am si uitat de el si nu stiam ce imi modifica url-urile.Multumesc inca o data.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)