ma poate ajuta cineva?
ma poate ajuta cineva?
Logic, se poate intelege cam ce ai facut tu dar nu crezi ca ar fi mai util pentru tine sa spui ce modificari ai facut si ce probleme au aparut ?
Din cate spui tu, ai schimbat porturile pentru cPanel (2082/2083) cu 80 sau prin configuratia apache ai stricat ceva.
Dumnezeu stie ce ai mesterit tu acolo. Globul de cristal este afectat de meteoritul de la rusi si are interferente...
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
[EDIT] Imi retrag mesajul. Am postat din greseala.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
mare lucru nu stiu daca am facut. aveam mult spatiu ocupat de utilizatorii cu jailshell asa ca le-am dat disable si am dat restart la server. atat am facut. spatiul sa eliberat dar siteurle nu mai merg.
Cum ai dat disable la acei useri?
Intr-un server cu cpanel, serviciile pentru fiecare user ruleza cu UID-ul acelui user. Daca tu ai dat disable la acei useri este normal ca si site-urile sa nu mai mearga
Scriu tutoriale linux aici: http://www.debian-tutorials.com/
Account Functions
Manage Shell Access. si acolo nu sunt si userii gen mysql, apache, nginx. sunt doar acei user accounts.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
pana la urma adminul mi-a rezolvat problema si mi-a spus si de unde era: "adresa de email a fost schimbata, din cauza asta nu mergea. "
parca nus chiar asa rai astia de la ssnetdoar ca se misca putin mai greu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)