Am intalnit o ciudatenie astazi, un site al concurentei care a fost sters acum 1 an aproximativ, apare de cateva zile in coada mea cu o pagina care nu exista de 1 an, domeniul nu are nici macar index
Am intalnit o ciudatenie astazi, un site al concurentei care a fost sters acum 1 an aproximativ, apare de cateva zile in coada mea cu o pagina care nu exista de 1 an, domeniul nu are nici macar index
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ne oferi si un link?![]()
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
@cristi
Pozitia 16. E pagina alba sau altceva? Lene sa vad ce cod retrneaza.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Pagina alba este si nu retuneaza nici un fel de cod. La mine este pe 7... Mai apar pe cateva cautari, in unele locuri este chiar frustrant (inteleg sa apara pt cautarea in sine Astra Sport Bets). I-am facut o mie de report-uri dar nimic... am pus si alta lume, dar la fel nimic.
lovelife, pe ce pozitie e pagina concurentului?
Cristi Ursut ,e demult asa?
very strange..![]()
Cred ca are un an. Site-ul apartine unei case de pariuri care a tras o teapa satului roman. A intrat in insolventa si pur si simplu si-a suspendat activitatea la un momentdat, insa a revenit una noua care folosea aceleasi spatii in tara... insa sub alt nume. Era culmea sa faca si redirect catre vechiul noul siteInsa au sters tot de pe asta. Cu toate astea insa, uite... site-ul ramane in google dupa atata vreme.
Părerea mea este că google nu ai mai intrat pe acea pagină de ceva vreme și nici nu cred că are cum, odată ce nu are conținut, așa că pagina a rămas pe poziție, in urma unei promovări anterioare.Câteva report-uri la google, ar trebui să rezolve problema.
Sau... un link catre ea dintr-un blog. Robotul sigur ajunge acolo cu ocazia asta
-----------
Editat cu link.
Sa vedem efect, ok?
Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 1st November 2010 la 19:28. Motiv: un link
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)