Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: TudorBiz User sters la cerere

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit TudorBiz User sters la cerere

Salut,

E de inteles pozitia ta si cenzura dar inacceptabila pentru mine. Nu mai chinui sa le arat unora ca BRD sunt hoti ca apoi sa vina cineva si sa imi stearga topicul.

De aceea consider ca acest forum este corect politic iar eu nu vreau sa fac parte din aceasta comunitate.
    Te rog frumos sa stergi contul meu!

Multumesc Tudor
    PM trimis catre mine.

Nu putem accepta un astfel de limbaj. Omul fusese avertizat de 2-3 ori pentru limbaj.
    S-a cerut singur.

Poate e mai bine asa.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    839
    Putere Rep
    34

Implicit

Eu nu am inteles ce voia de la acest forum. Pacat ca nu a ramas sa se explice, sa argumenteze, si a preferat sa plece. Mai ales ca avea dreptate cu unele lucruri, ce i s-a reprosat a fost in primul rand limbajul. Pentru un om care pretinde ca a stat (si) prin Germania, mi se pare si mai ciudat. Nu cred ca acolo facea la fel.

lbordea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    24th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    118
    Putere Rep
    35

Implicit

Eu am incercat sa ma inteleg cu el si sa ii explic de ce greseste dar .... e greu
    Tot ce va doriti, sa fie al vostru!
    Revista presei - Stiri zilnice - Stiri vedete

miller este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd February 2006
    Posturi
    65
    Putere Rep
    35

Implicit

Traiasca corectitudinea politica!

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    839
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de miller Vezi Post
    Traiasca corectitudinea politica!
    In afara de gluma, exista si o parte serioasa in exclamatia ta ? Chiar eram curios sa inteleg ce ar fi vrut omul ala sa gasesca pe forum. A constatat ca suntem corecti si s-a cerut afara ?

SwissMade Guest

Implicit

@Krumel
    ... Poate e mai bine asa...

Asta inseamna resemnare. Esti o fire care se resemneaza. Ai mai spus-o de 2 ori in 2 situatii diferite. O data a fost ceva de genul, banci, politicieni si reclame... live with that. (nu stiu daca este enuntul exact dar asta e ideea)
    Personal nu suport atitudinea de resemnare. Prefer "foamea" si efervescenta.
    Astea te tin in viata si te transforma in ceva mai bun.

@mike_ppc

Limbajul si iar limbajul! Preconceptiile cat si modul de gandire romanesc strica tot.
    1. In Germania limbajul colorat era salutat cu zambete mai ales daca exista un fond serios.
    2. In Romania majoritatea sufera de o mandrie nejustificata si vai sa nu folosesti un cuvant jignitor insa toti se imbulzesc ca vitele in metrou. Atata ipocrizie si prost gust ca in Bucuresti rar mi-a fost dat sa vad undeva, in schimb limbajul este esential. Nu folosim un cuvant urat dar ne asezam ca niste bivoli in fata usii de metrou si nu lasam pe nimeni sa coboare, caci vrem sa urcam! (exemplul este aleator)

Sa inteleg ca esti genul de persoana care daca se uita la filmele lui Guy Ritchie gen Snatch sau Lock, Stock and Two Smoking Barrels esti oripilat.
    OK, nu toata lumea gusta genul asta dar hai sa nici nu fim mai catolici decat...

@lbordea
    Am inteles. Esti alb, detii adevarul absolut iar unii nu au capacitatea sa inteleaga asta.
    Ceea ce spui tu dupa ce un user este sters de pe forum, fara a mai avea capacitatea de a da o replica... hm exista o comparatie pentru asa ceva...
    Este ca si cum te-ai basi pe ascuns, fara zgomot, intr-unul din vagoanele de metrou de mai sus si apoi ai arunca vina pe un surdo-mut.
    You're creepy!

@miller
    Corectitudinea politica este esentiala, atata timp cat nu faci caz de ea.
    De fapt, este o capcana. Corectitudine politica te face sa te gandesti la politica, dar de fapt is all about the money.
    Daca observi chiar si raspunsul pe care l-ai primit smulge de langa ideea de "corecti" atributul "politic". Nu ai voie sa le folosesti impreuna.
    Atunci cand esti corect politic chiar si rahatul poate sa miroasa a capsunele.
    Si pentru cei care stramba din nas, reprezint, e mai usor ca rahatul sa miroasa a capsunele decat o banca sa fie interesata de tine ca om.
    Is all about the money!

Conclusion:
    Life is not a pop album. So, if you're offended by words like shit, bitch, dirty slow bitch, slut bitch dirty slow mother fucker and whatever, take the take out NOW.
    Life is not a pop album!

Ultima rugaminte este sa nu mai aruncati cu pietre in mine pentru ca atunci cand veti citi aceste randuri de mai sus, Krumel isi va fi facut deja datoria de a descarca ban pe mine.
    E lipsa de respect si chiar ilegal in unele tari, sa lovesti un user mort.

lbordea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    24th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    118
    Putere Rep
    35

Implicit

of of - chiar esti mult pe "langa", SwissMade - nu imi voi pierde timpul sa iti raspund la acuzatii - citeste topicul respectiv si la revedere!
    Tot ce va doriti, sa fie al vostru!
    Revista presei - Stiri zilnice - Stiri vedete

SwissMade Guest

Implicit

Nu sunt pe "langa" ci CHIAR swiss made prin nastere.
    Stiu topicul respectiv mai bine ca tine insa hai sa nu deviem. Aici discutam despre faptul ca tu care le stii pe toate (of of) arati vitejia de dupa. E o chestie care tine de nivelul de civilizatie de a nu ataca un om care nu poate raspunde.
    of of cat de roman esti.

Second daca tot vrei sa deviezi, parerile in general sunt subiective, indiferent ca sunt despre banci sau despre un produs anume. Daca tu descoperi in acest moment ca 2 oameni pot privi un lucru, fie el serviciu bancar sau un bazin WC, si vad chestii diferite sau asemanatoare atunci Welcome to the world!

A-ti apara punctul de vedere e o chestie, cum am zis, subiectiva.
    A-ti apara punctul de vedere tratand o discutie de pe o pozitie inchipuita superioara, tine iarasi de civilizatie. E mai urat sa faci asta decat sa injuri si retine, ca mandria ofera mereu un bun prilej de cearta. A spus asta un evreu foarte destept, atat de intelept ca a ramas in Biblie.

O zi placuta

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Multumim SwissMade pentru caracterizare. Trebuia sa te gandesti inainte de a pleca si de a cere stergerea topicului, la consecinte.

E lipsa de respect si chiar ilegal in unele tari, sa lovesti un user mort.
    Edit/Delete Message
    Uiti comportamentul care ti-a atras banul pe forum. Daca in unele tari crezi ca ai fi acceptat...in tara Seopedia nu esti acceptat cu astfel de comportament.

Sanatate.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

SwissMade Guest

Implicit

Krumel am inteles ca tu in firea ta esti un om care se resemneaza usor dar de la tine am pretentia ca stii ce spui.

1. NU EU am cerut stergerea unui topic. Tu l-ai sters!
    2. Ce comportament mi-a atras mie banul pe forum? EU NU AM FOST BANAT. Am cerut sa mi se stearga userul. Ring a bell?
    3. Eu unul nu am auzit de tara Seopedia. Am vazut ca se poarta tara ING, tara mea, tara ta dar ma rog poate ca sunt eu in urma cu noutatile astea stii?

Eu nu o sa iti dau sfaturi ca lbordea insa iti sugerez sa nu te mai resemnezi asa usor. O logica simpla spune ca o banca nu te plateste cu nimic. N-o intereseaza de tine cum nu se pupa saua pe vaca. Insa aceasta logica simpla spune ca daca ai un mic scandal legat de serviciile unei banci si in acest scandal sunt din ce in ce mai multi pagubiti, atunci e posibil sa castigi ceva.
    Sau tu preferi asa din resemnare sa fii mereu un individ neutru, ca un elvetian?
    Treaba e ca pe lumea asta nu poti sa faci ceva, chiar si sa fie ceva bun, fara sa deranjezi pe altcineva. Asta e!

EDIT offtopic

Se intampla ceva cu forumul si merge foarte greu.
    Probabil de la host!
    Ultima modificare făcută de SwissMade; 27th November 2007 la 13:50.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. continut de sters.
    De fabby în forumul Continut web
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 23rd October 2009, 08:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •