Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Ma ajuta si pe mine cineva putin cu copywritingul

bogdy23 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th November 2013
    Vârstă
    45
    Posturi
    69
    Putere Rep
    0

Implicit Ma ajuta si pe mine cineva putin cu copywritingul

Buna ,

Am citit cate ceva despre copywriting a venit timpul sa incep sa si scriu. Se incumeta cineva care se pricepe sa imi critice continutul pe care il postez aicea?Va fii in engleza daca poate cineva sa imi rescrie un paragraf 2 sa imi spuna unde sa fiu atent etc ce ar schimba acolo.Nu vor avea o tema anume important e sa invat sa prind mindset-ul de copywriter.
    Vrea cineva sa ma ajute ?sau nu

Mersi

stiri este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th June 2015
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Salutare, a scrie bine e un talent ce nu ți-l poate oferi nimei. Singur te poti perfecționa. În primul rând trebuie să-ți placă. Dacă ai intrat doar pentru partea financiară, nu ai șanse mari de reușită. În rest, citește și scrie cât mai mult!

Adelin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Locaţie
    Tg. Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    26

Implicit

Cate carti ai citit ? Cate bloguri citesti zilnic ? Succesul tau depinde de aceste lucruri.
    Nimic.

Razvan Guiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    2nd November 2016
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    54
    Posturi
    86
    Putere Rep
    18

Implicit

Salut,
    Important este sa scrii bine din punct de vedere gramatical si al sintaxei. Sa ai o cultura generala si un vocabular bogat te va ajuta foarte mult.
    Sa stii ca un articol se scrie total diferit fata de literatura beletristica. Trebuie sa ai o structura anume (se folosesti headere de exemplu), propozitiile sa nu fie prea lungi, sa eviti repetitiile suparatoare, etc.
    Cam atat pentru inceput.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    41

Implicit

Pe langa cartile citite cred ca si partea ta creativa are un cuvant greu de spus.

E posibil sa ma inces dar eu vad diferita total activitatea de content writter si de copyrighter. Am lucrat de-a lungul timpului cu cativa copirighteri din categoria grea si au stat 2-3 zile sau 2-3 ore pentu o singura fraza. Exemplu care imi place cel mai mult a fost acum vreo 7 ani cand vroiam sa dezvolt snowparty . ro si cautam un moto pentru proiect, i-am explicat amicului meu de atunci ce inseamna snowboarding-ul pentru mine si care e ideea proiectului si a vetit cu asta "0 grade celsius 360 de grade de libertate" care intr-un fel spune totul despre snowboarding cel putin in concepia mea.

Pentru content writer trebuie sa scrii mult, foarte mult. Eventual daca vrei sa te axezi pe limba engleza poti sa mergi pe stilul ala american din carti care explica totul ca pentru idioti. Nu-mi place cel mai mult respectivul stil din carti dar pe US prinde bine.

Pentru partea cealalta de copyrigter cred ca ai nevie de un simt artistic dezvoltat, daca pictura, muzica, poezia sau alte domenii din aria asta nu au facut parte din viata ta pana acum, poti sa renunti la idee pentru ca vei face mai mult COPY si mai putin RIGHT

cristina_yconyc este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th February 2017
    Vârstă
    42
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Buna,

Cred ca, in primul rand, trebuie sa iti placa sa scrii. Sa cauti in permanenta sa te perfectionezi, sa citesti cat mai mult, sa ai grija la gramatica si sa incepi cu domeniile pe care deja le cunosti (de ex: daca esti pasionat de pescuit, inseamna ca ai cateva trucuri in buzunar in fata celor care nu sunt sau sunt la inceput si cauta sfaturi). In plus, trebuie sa te documentezi in permanenta. Mult succes!

Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    2nd November 2016
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    54
    Posturi
    86
    Putere Rep
    18

Implicit

Are dreptate Haotik. Am vazut cateva filmulete de perfectionare (desi scriu de o perioada lunga de timp am in permanenta cate ceva nou de invatat in domeniu) in care se spunea ca marea majoritate a articolelor se scriu la nivelul clasei a V-a si a VIII-a (si nu esta valabil numai pentru US). Probabil ca se leaga cumva de calitatea utilizatorilor.
    O alta diferenta este intre articolele scrise tip "blog" si celelalte. Dar sa invata pe parcurs

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th February 2017
    Vârstă
    42
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Cred ca pe bloguri persoanele (inca) isi mai dau interesul pentru continutul pe care-l realizeaza. Site-urile de stiri sau can can sunt la pamant. Mizeaza doar pe un titlu care sa te prinda sa dai click si nu descoperi nimic. Evolutie? Eu inteleg ca lumea nu mai are rabdare sa citeasca, dar nici chiar asa.

Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    2nd November 2016
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    54
    Posturi
    86
    Putere Rep
    18

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Pe bloguri si pe site-urile magazinelor online da (insa si acolo am gasit o gramada de greseli gramaticale - ma refer la magazinele online). Am remarcat insa o scadere a calitatii articolelor pentru piloni. Nu mi se pare normal, dar intrucat articolele "bulk" au un pret mai scazut ....
    Site-urile de stiri sunt scrise probabil la norma. Iar cele de can can au 70% din articole inventate (am prieteni jurnalisti, adica informatii direct de la sursa

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th February 2017
    Vârstă
    42
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Razvan Guiu Vezi Post
    Pe bloguri si pe site-urile magazinelor online da (insa si acolo am gasit o gramada de greseli gramaticale - ma refer la magazinele online). Am remarcat insa o scadere a calitatii articolelor pentru piloni. Nu mi se pare normal, dar intrucat articolele "bulk" au un pret mai scazut ....
    Site-urile de stiri sunt scrise probabil la norma. Iar cele de can can au 70% din articole inventate (am prieteni jurnalisti, adica informatii direct de la sursa
    Poate ca acele magazine online sunt traduse cu google sau, pentru ca acum suntem extrem de vizuali, consideram ca pozele sunt suficiente pentru a face o vanzare. Cat despre ce ti-au spus prietenii tai jurnalisti, sunt complet de acord. Acum este important sa ai trafic. Pui un titlu care sa prinda si gata.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Salutare seopedia !! ma poate ajuta cineva si pe mine cu o tema ?
    De Kromania în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 6th September 2016, 16:04
  2. Ma puteti ajuta si pe mine? :D
    De [O_O]Bogdan în forumul Utile
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 4th February 2011, 16:28
  3. Ma puteti ajuta si pe mine? :D
    De [O_O]Bogdan în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 18th January 2011, 11:50
  4. Mister SEO, cel putin pentru mine
    De No_name în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 19th October 2009, 11:33
  5. Care Ma Ajuta Si Pe Mine
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 21st February 2007, 13:44

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •