24th August 2016, 18:25
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Twigg
Salut comunitate,
Am patit o chestie: am decis sa mut un site cu rezultate in prima pagina ggl, de pe serverul x pe serverul y. La scurt timp dupa miscare, site-ul a luat-o la vale iar astazi, dupa 2 luni, pe cuvintele cheie care odata erau in prima pagina - site-ul apare in pagina a 4-a iar in urma cu 2 saptamani era in a 3-a. Si probabil cade in continuare.
M-am gandit ca poate IP-ul are o problema insa pe acelasi IP sunt si alte site-uri care au ramas pe pozitii. M-am gandit sa-i modific putin titlul, sa umblu usor la poze si continut - degeaba. Singura explicatie este ca cineva/ceva il trage in jos. Backlink-urile sunt aceleasi de acum 2 ani.
Aveti idee daca exista vreun tool care sa-mi spuna ce naiba se intampla? In WT totul e minunat, nicio eroare, niciun mesaj..
Salut, am mai specificat acest lucru in mai multe postari.
Schimbarea de ip sau de design/platforma implica reevealuarea site-ului. Asta inseamna ca site-ul tau a fost reevaluat si multe din link-urile vechi au fost devalorizate.
Cand faci schimbare de ip, aduci in paralel links catre site.
Acelasi lucru se aplica si la domeniile vechi, pe care multi le cumpara pentru links. Tool-urile iti arata ca au links, dar valoarea lor nu mai exista, pentru ca domeniul este reevaluat imediat ce este pus pe alt ip/ alt content, etc, iar link-urile vechi nu mai au valoare.
Fresh links conteaza, asa ca spor la cumparaturi.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.