Salutare ,se poate sa imi zica careva cum sa fac sa mut o baza de date de pe un server pe alt server ?
Am salvat baza de date de pe serverul vechi ,am dat import pe serverul nou ,dar imi da eroare dupa eroare...
Multumesc anticipat
Salutare ,se poate sa imi zica careva cum sa fac sa mut o baza de date de pe un server pe alt server ?
Am salvat baza de date de pe serverul vechi ,am dat import pe serverul nou ,dar imi da eroare dupa eroare...
Multumesc anticipat
Te rog sa ne spui despre ce erori este vorba !?
In primul rand muti fisierele pe noul host, faci legatura la baza de date (modificand config.php), iar apoi dai import. Ar trebui 100% sa mearga.
Spune-ne despre ce este vorba.
in progress...
daca nu te descurci trimite datele de logare pe PM si te ajut nu te costa nimic
Eventual poti sa imi pui un link intr-un articol, dar nu conditionez de asta
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
multumesc pt sfaturi ,insa tot nu am reusit nimic ....
Faza este ca nu mai stiu ce sa fac .Dupa ce dau import cand dau sa intru pe site imi apare pagina goala .Am modificat noile date in wp-config si tot degeaba .
Vad ca ,cu datele vechi din wpconfig site-ul imi merge dar nu am acces la admin ,nu pot modifica nimic.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Ai pastrat acelasi nume de domeniu? Sau acum folosesti un altul?
Daca l-ai schimbat si stii sa folosesti phpmyadmin, vezi ca in tabela "wp_options" exista doua inregistrari cu adresa siteului. Trebuie sa le actualizezi cu noua adresa.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Nu mai am acces la vechiul server si la baza de date inclusa in acela .
Acum folosesc un alt server ,am lasat in wpconfig aceleasi date ,cu toate acestea nu merge de niciun fel accesul la admin deci mai bine zis nu merge www.numedomeniu.com/wp-admin .Curios este ca toate posturile au ramas ...Daca puteam accesa adminul nu era nicio problema ,insa asa...
Am facut export la baza de date din vechiul server ,dar totusi acum cand dau import pe noul server nu merge de niciun fel site-ul cand bag noile date in wpconfig ...
Domeniul este acelasi !
setarile petnru serverul de mysql? poate acum rulezi baza de date de pe vechiul server daca nu ai schimbat calea catre baza de date
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
In acest moment eu rulez vechile date de pe vechiul server si vechea baza de date,insa datorita acestui fapt nu pot accesa wp-admin (nu pot edita nimic ,nu pot face nimic ) .
Am incercat sa dau import la baza de date pe noul server ,dar imi apar erori peste erori ...Am editat baza de date asa pe bajbaite si vad ca a mers in cele din urma sa fac importul ,insa site-ul este alb (nu apare nimic pe el ). Precizez ca atunci cand am folosit importul am modificat si wp-config cu noile date ,insa nu s-a rezolvat nimic.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)